<>
<>
classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="https://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" id="39279ffdf1c444919cf4553ab38d97f3" width="728" height="90">

Varför så många kanaler!?‏

Jag blir så förbannad att fotboll ska sändas på så många olika kanaler. Att man sedan inte kan få betala för bara de kanaler man vill se, det är så jävla tråkigt.


Ni känner igen det. Det är tisdag och äntligen dags för champions league topp match, kommer hem och tänker att den matchen vill jag se, när det väl är dags så sänds den så klart inte på den kanalen man själv har utan de ha öppnat någon ny kanal som man ska ha om man vill se på matchen. Har man väl lyckats få den kanalen som sänder champions league så kan man inte se premier league i stället.


Nej, för att få se på premier league så gäller det att man har ett annat abonnemang hos en annan leverantör för att kunna se på matcherna från premier league. Serie A på någon annan kanal o.s.v.

Ja, ni vet hur det är, det är allt från tv4sport , canal plus, viasat fotboll, tv6, eurosport2, kanal9, tv8 m.m. Och som ni säkert vet så behöver man betala mer än 600:- i månaden för att kunna se alla kanaler. Det vill man fan inte betala, man vill ju betala för de kanaler man vill se, inte alla andra som man "får med".


Det är så konstigt att man kan få flygga till månen men ingen jävel som kunnat komma på ett kort där man väljer exakt de kanaler man vill se och sedan betalar en vettig summa pengar för det. För min del hade 300:-/mån varit helt ok. Om jag hade kunnat välja fritt 15-20 kanaler.

Vad jag vet så finns det inte ett sådant kort, skulle jag ha missat det så säg snälla till för då vill jag ha den direkt.


Annars får man väl fundera på att starta eget, tänker på att alla som kommer på smarta lösningar gör det efter de har tänkt att.

Det måste gå att göra det bättre/billigare, så varför inte testa...


/B


Smart drag!

Helgen har varit lugn, nästan för lugn. Eftersom det inte blev någon match för oss Ysby BK så passade jag på att se några lag i Laholms kommun.

Vi i Ysby kunde inte spela matchen för att vi hade många spelare som var sjuka samt att några inte kunde just den lördagen. Nu blev det så att vi fick matchen flyttad och vi spelar den i kväll. Tisdag 25/8 kl_18:00, detta får ses som en bonus för vår del. Vi möter Walldia som gått bra hela året.


Jag började med att se på derbyt mellan L.Tjärby-Ränneslöv i fredags, en ok match inte mer som Ränneslöv van helt rättvist, annars var det en kamp där ingen lag ville förlora en närkamp, inget skön spel men bra närkamper.

Jag han också se en match i vår egen division 6 och en av våra konkurrenter, jag menar Haslöv då som vi slås om att komma före i tabellen. De skulle spela match mot Genevad/Veinge, en match som G/Veinge van med 5-0.

Jag tycker att siffrorna ljuger rätt så mycket för minst 3 av målen kom så billigt till att det är skrämmande att se vilken tur G/Veinge hade och det är inte första gången de har tur.


Annars blev det några premier league matcher samt Barcelona.

Läste på flera forum och fick mail från vänner att det var kört för United nu när de förlorat mot Burnley. Jag skrev att det bara är två matcher spelade och att United förra året börjat lika dåligt för att sedan till slut vinna ligan, så ta det lugnt det är bara två matcher spelade skrev jag.

Vist visade de att de är bra och viktigt var det att Owen fick göra mål. Burnley hade tur mot United, typiskt nykomlings tur och det fortsatte i helgen mot stackars Everton, det samma gällde där Everton tryckte på med allt gjorde allting rätt men boll jäveln ville inte in bakom Jensen i Burnleys mål, inte ens när Everton fick straff gick bollen in. Precis så var det för United. Men Burnley! Njut så länge det varar för tur jämnar ut sig. Tro mig jag vet!


Tottenham har börjat otroligt bra, kommer ni ihåg förra året de dom höll på att åka ur innan de bytte tränare. Att det skulle gå bra för City visste väl de flesta, vad som imponerar där är att de inte släppt in ett enda mål än!? Jag trodde verkligen att deras matcher skulle sluta med vinst 4-3, 5-4 eller 3-2 men icke. De håller tät och gör mål framåt. Vilken match det kommer bli mellan Manchester lagen. Jag längtar redan. 29 november är det dags. Manchester City-Manchester United, det kallar jag för DERBY.


Roland Nilsson är inte rätt tränare för Malmö, det har jag sagt för länge sedan. Det står på de flesta tidningar idag. Men jag undrar vem fan som är den rätte tränaren i Malmö. När alla i Malmö kräver guld med spelare som vill bort från klubben så fort de får 345kr mer i plånboken. Nej Malmö, fatta att det går inte att vinna guld med sådana spelare.


Zlatan hjärta Messi, Zlatan kung, kanon match av Zlatan, m.m. så skrev tidningarna om Zlatans tävlings debut match. Men vad fan! Såg de inte samma match som vi andra?
Jag tyckte inte han gjorde så jävla mycket för att få kallas kung, han gjorde ju inte det han köpts för att göra, nämligen mål. Jag tyckte inte det blev bättre när han byttes ut i 70e minuten och knappt hann sitta ner innan avbytaren Bojan gjorde mål. Nej han måste göra mer för att han ska vara kung i mina ögon. Och jag lovar det kommer inte bli lätt för han. Han har inte Mourinho i Barcelona.


Mourinho gör exakt det man ska göra med nya spelare som behöver göra mål. Han låter de ta straffarna. Han gjorde det i Chelsea, han gjorde det i Inter när det var dags, och visst fick Etoo göra mål i sin debut match. Det mina vänner är geni drag, så gör man för att ge självförtroende till en ny spelare som man vill ska göra mycket mål. Det vet Mourinho om och han skiter i vad alla andra tycker han gör det som känns rätt.


Fotboll är så mycket mer än sparka och spring.


/B


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/spanien/article5693919.ab
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/stefanalfelt/article5694681.ab


Dagens match!

Det finns många bra matcher i dag Söndag. En av de bästa tycker jag är Burnley-Everton, det kommer gå het till. Canal+ sport2 kl_16:00.
Den andra bra matchen i kväll är Barcelona-Bilbao, roligt att se hur det går för Zlatan, börjar han leverera redan i kväll? Matchen sänds på tv4Sport 22:00
Ska också bli roligt att se hur det går för Etoo och hans nya Inter i kväll. Kanal 9 kl18:00 sänds också på Bet365.com

Fotbolls EM börjar idag också, damernas alltså.

/B

Manchester nollade Barcelona!

Manchester City nollade Barcelonas "juniorer". Det var nog bara en uppvisnings match för Barcelonas del. De ställde upp med många duktiga juniorer som fick chansen att visa upp sig och gjorde det bra.

I den andra halvleken så var det äntligen dags för Zlatan att göra entré för sitt nya Barcelona, han började otroligt blekt och hittade inte alls rätt, kom fel flera gånger och det såg nästan ut som om han inte viste vad han ska göra. Så höll det på i ca20min innan den rätte Zlatan vaknade och började spela på det sättet bara han kan.


Han och Messi började hitta varandra mer och mer, det kommer att bli så roligt att se på årets Barcelona när både Messi och Zlatan är på lek humör, för hade matchen pågått i några minuter till så hade nog inte City vilja vara med längre. De måste dock ha några matcher ihop så att de hittar varandra än bättre.

Manchester City van med 1-0 efter snyggt mål av Petrov. Zlatans debut får ses som godkänd inte mer...


Det gick inte lika bra för det andra Manchester laget, Manchester United förlorade mot Burnley med 1-0 efter grymt snyggt mål av Robbie Blake. United hade flera bra chanser bl.a straff som Carrick missade, men det ville sig inte i kväll, måste sägas att matchens lirare var ändå Burnleys målvakt, han tog allt och lite till.


Dusan Djuric gjorde tydligen mål, vem fan är det? Kommer ni ihåg honom. Äh vem brys sig!


Sveriges damer borde skämmas, gjorde en katastrof dålig match mot Norge, så går det när man inte är med från början utan tror att det löser sig självt, i helvete heller att det gör. Man måste jobba, samtliga i laget måste jobba för att man ska vinna en match i dagens fotboll. Så enkelt är det egentligen.


Elfsborg får svårt i kväll mot Lazio, men sänker sig Lazio spelarna med 20-30% och Elfsborg höjer sig detsamma så kan det gå inte annars. Jag har träning med Ysby BK i kväll inför matchen mot Walldia nu på lördag.


/B

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/england/article5666364.ab


Helgen! Fotboll, fotboll och åter fotboll...

Denna helgen blev det mycket fotboll för min del, kanske lite för mycket. Allting började på lördag kl.07:45 då vi skulle samlas i Knäred för att spela Cup, inte jag utan min son då.


Han spelar för LFK P6 och de skulle spela cup, tre matcher skulle det bli och jag skulle precis kunna se färdigt för att sedan snabbt iväg till Våxtorp där vi skulle spela match med min Ysby BK. Men vi stannar i Knäred ett tag till för att matchen mot Våxtorp i Våxtorp för mitt Ysby BK vill jag inte ens skriva mer än att det var bedrövligt, vår sämsta match hittills i serien.


Det var mycket roligare i Knäred cupen, bra organisation och finna planer. Första matchen min son spelar förlorar de med 2-3 men han fick både ta och ge några smällar, det tyckte han var roligt men han var inte så glad att de förlorade. Han fick känna på både hur det är att förlora och att vinna då de vann sin sista match. Samtliga fick medaljer och var jätte stolta över det.


På söndag var det äntligen dags för United att spela årets första premier league match. Självklart satt jag fast klistrad framför tv där jag såg matchen i HD-TV. Otroligt bra bild, helt sjukt att man kan få in så bra bild tycker jag. United vann utan att övertyga direkt.
Det var dock en spelare som verkligen övertygade, nämligen Valencia, han kommer att tillföra mycket i årets United, att sedan Evra gör bra jobb är inget nytt. Synd att Owen missar ett fri lägga i absolut sista sekunderna. Han hade behövt sätta den. Men tre poäng och en bra start mot ett svårt spelad Birmingham är OK.


Kvällen fortsatte framför tv med match mellan Tottenham - Liverpool, en match som Tottenham vann med 2-1, Sista matchen för kvällen blev supercupen i Spanien mellan Athletic Bilbao- Barcelona.
 Athletic tog ledningen med 1-0 och hade bra koll på Barcelona, tryckte på rätt bra och hade faktiskt läge att utöka sin ledning, men Barcelona är så ruskigt effektiva, de behöver inte många målchanser för att avgöra en match och till slut lyckas de vända och vinna med 2-1.

Mycket bra match och framför allt av Barcelona som saknade flera viktiga spelare. Barcelona blir farliga även i år.

Tyckte det var mycket fotboll när jag kom på att jag på måndag skulle spela "korpfotboll" med mitt jobb.
Då kändes det för mycket...


Men fotboll får man aldrig för mycket utav så i kväll ser jag på Sunderland-Chelsea "HD-TV" en annan bra match är Celit-Arsenal "champions league play off" ett Arsenal som totalt krossade Everton i helgen. Att det skulle bli veckans match viste och skrev jag innan, men sju mål trodde inte ens jag att vi skulle få se. 6-1 vann Arsenal med, det är starkt...

Nu ska jag till träningen med mitt Ysby BK och försöka hitta tillbaka till vinnarkonceptet igen...

/B


Dessa avgifter!?

Tänk så jävla mycket avgifter vi får betala, fram och tillbaka. Vad vi än gör så är det fan avgift på det, ja vist! Även när vi skiter.


Banken tar en avgift på själva kortet man "får" från de, när man sedan ska betala med kortet så tar de en avgift på själva köpet också. Avgifter och banker går verkligen bra ihop.


Hjälpte farsan att tömma källaren på lite skräp/skrot som skulle till tippen och där stod det en kille som skulle ha 100:- för att vi skulle få slänga skiten, när det köptes så var det avgifter på det när det skulle slängas så var det avgift på det igen.


Var och spelade en pokerturnering för en vecka sedan (på Casionocosmopol) och där var insatsen 500:- avgiften 100:- sen tog de en avgift på 20:- när man skulle beställa det för att sedan när vi var framme skulle betala avgift för parkering 15:- timmen. Det kallar jag för jävla AVGIFTER. Jag skulle kunna fortsätta skriva hela dagen om olika onödiga avgifter vi betalar, men jag gör inte det. Tänk bara på det varje gång du betalar en AVGIFT. Behöver jag säga att du ska försöka slipa betala det...


Detta läser du däremot helt utan någon jävla AVGIFT...


/B


Dags för premier league.

Fortsättningen på premier league.


11: Fulham

Tränaren Roy Hodgson ser till så Fulham klarar sig i mitten av tabellen.


12: West Ham


13: Bolton

Dags för Elmander att börja göra må. Blivit av med Blerim Dzemaili till Torino ;)


14: Wigan

Ny ung Manager Roberto Martinez senast i Swansea. Får det svårt utan Valencia som gått till United.


15: Portsmouth

Tappat många duktiga spelare. Tvingats sälja de pga. Dålig ekonomi.


16: Sunderland

Intressant nyförvärv av United Fraizer Campbell


17: Wolverhampton

Van Championship förra året.


18: Burnley


19: Stoke

Nästan inga nya förvärv!?


20: Hull

Totalt slut körd de senaste 23 matcherna förra året. Klarade sig kvar bara för att Newcastle hade otur.#Äntligen är det dags i morgon.


Första omgången lördag/söndag 15-16/8


15/8 Everton     - Arsenal   
        Bolton - Sunderland
        Blackburn   - Man City      
        Stoke       - Burnley  
        Aston Villa - Wigan             
        Portsmouth  - Fulham          
        Wolverhampt - West Ham      
        Chelsea     - Hull              

16/8  Tottenham   - Liverpool          

          Man United  - BirminghamHelgens match: Everton-Arsenal


/B


Pamela Anderssons nya video

OBS! Varning för starka bilder. Inte 18år så stäng ner sidan. OBS!


http://i30.tinypic.com/25i55kx.jpg

Premier league närmar sig…

Äntligen är det dags för premier league nu till helgen. Som vi väntat, som vi längtat efter riktigt fotboll. För det är väl ingen  som säger emot när jag skriver att premier league är bästa liga i VÄRLDEN. Nej just det jag tänkte väl.

Så här tror jag det kommer gå i år.


1: Manchester United

Jag vet att det blir svårt i början utan Ronaldo men jag tror att Nani kommer ta lite mer ansvar och tillsammans med Ronney, nye Valencia kommer fixa det till slut. Men det kommer gå tung i början.


2: Chelsea

Ständigt jagande Chelsea, tror jag inte kommer att fixa det i längden då jag tycker de har många "mätta spelare".


3:Liverpool


4: Everton

Gjorde det mycket bra i fjol och kommer vara än mer samspelta och kan fixa top4.


5: Manchester City

Det kommer gå bra för city, men inte bättre än 5a eftersom de har för många nya spelare som ska spelas ihop. Men mål kommer de bjuda på både framåt och bakåt.


6: Aston Villa


7: Blackburn


8: Arsenal

Jag tror inte Arsenal kommer komma bättre, de är helt enkelt för dåliga.


9: Tottenham


10: Birmingham

Nykomlingar brukar gå bra första året och man har dessutom förstärkt med en intressant spelare, Christian Benitez från Ecuador.


Resten av tabellen bl.a vilka som åker ut kommer under fredagen. Tror du inte som jag så skriv några rader under kommentarer.


/B


Tipsar om

Jag vet hur jävligt det är ibland när man så gärna vill se en match på tv och det visar sig att de bara sänder den på en kanal man så klart inte har. Jag har lite tips här som brukar fungera ibland så att man kan få se de flesta matcherna. Kanske inte alltid bästa kvalitén men det är värt det om det är någon match man verkligen vill se.


Till att börja med så är det bet365. det är en betting sida, där man kan spela på oddset och allt annat möjligt skit. Men grejen med den sidan är att man behöver inte spela om man inte vill, man kan bara öppna ett konto hos de så kan man se fritt på deras livestreaming. Några av godbitarna som sänds live i kväll är:


19:00 Norge-Skottland, Estland-Brasilien,

20:45 Schweiz-Italien, 21:30 Makedonien-Spanien, 22:00 Mexiko-USA.

15/8 kl_18:20 Newcastle-Reading


http://www.bet365.com/

Se och njut med bra kvalité gratttis...


En annan sida som  man brukar hitta bra fotboll på är:  http://p2ptv.se/ Det är bara att trycka på matchen du vill se och sedan testa alla länkar som stremar matchen. Fungerar oftast jätte bra.

Några av dagens godbitar är:
20:00 Sverige-Finland, 20:45 Holland-England,

I kväll ser vi på M.Berg när han sänker Finland på TV8.

/B


Undrar om han är full? Vad säger ni?


Det blev tidig hemgång!

Tyvärr blev det tidig hemgång från casino cosmopol i Malmö. Jag och min vän "Limpan" åkte utt i mitten efter ca,3-4h spel...
Syrt?  Jaaaa, oflyt? Inte det minsta, bara feg spel...

Det var jätte roligt att vara med på poker turneringen som casino cosmopol hade anordnat. 70 personer deltog och allting flöt på som det skulle. Man lottade var man skulle sitta och jag hamnade på bord 1 av 7. Satte mig ner och började spela mot 9 andra personer jag aldrig hade sett innan, det var lite läskigt i början och man ville verkligen få bra kort.


Spelet började och det hände inte alls mycket alla kände på stämningen bara, så fort någon betade så slängde alla sina kort. Det tog ca,30 min för min del innan det var dags att vara med på en bra pott.


Fick K,J och kallade en av spelarna höjde med 300, jag kallade igen. På bordet K,3,J. Jag talar först och checkar, han checkar på bordet kommer 7 ryter, plötsligt är det två ryter på bordet. Jag checkar igen, han gör detsamma, på bordet 8 ryter. Nu var det 3 ryter på bordet och jag satsar 800, han höjer till 1200. Jag funderar länge om jag ska gå all in eller bara kalla. Det som gjorde att jag inte ville gå all in var att det fanns 3 ryter på bordet. Så jag bara kallade och då visar han AA. Jag vinner en hyfsad pott med två par K,J.  


Sen går det en hel timma utan att jag är inblandat i något större pott. Med 10 minuter kvar till första pausen efter två timmar spel, får jag J.J och har ca,2800 i marker. Spelaren före mig gå all in med 2500. Jag funderar länge, länge. Men av någon jävla andledning så synar jag inte honom, om det var pausen eller vad fan det var vet jag inte. Jag tänkte så här.


Han sitter på A.K , A.Q , och jag har varit med så många gånger där det slagit allt under Q.Q så efter många minuter funderande så slängde jag mina kort. Till min stora besvikelse visar han sina kort och visar 10.10. Han frågar vad jag hade. Jag svarade par men inte vad. Han gissade på 7,7 eller 8,8. Om han bara viste...

Det var tyvärr det avgörande handen som gjorde att jag inte kom längre än jag gjorde.


Men ut skulle jag åka senare efter pausen ca. 3-4 timmar spel, inte så mycket marker kvar ca,1700 blinds på 200/400. på min hand 3.3 och jag går all in.

Två spelare blixt synar mig, jag tänker direkt det är kört. Jag ville inte ha två mot mig med 3.3 på handen. På bordet 8,4,Q, de andra två fortsätter beta hårt och till slut är det 4 ryter kort på bordet, jag tittar på mina igen och jag har inte ens en av min trea i ryter. Den första visar sina kort, han har inget sitter på A,J nästa visar har inget A,K men tyvärr hade han A i ryter. Så sista kortet på bordet räddade honom och skickade ut mig som 32a i turneringen.


Min kompis "Limpan" åkte ut 2-3 platser innan mig. Med en hand han inte alls var nöjd med. Det var inte likt honom att åka ut på det sättet. Han ska för övrigt i väg till London och spela turnering i september.


Största jublet och det man annars kommer ihåg från kvällen var när killen som sitter till höger om mig går all in med K,2 får direkt syn från bordets "kung" (Det var inte jag ;) som sitter med K,7 på bordet K,7,4 killen till höger om mig reser sig och tackar för sig när 4e kortet kommer 2. Alla skriker en 2a till. Och vist fan kom det en tvåa till och han får en ordentlig pott. Jag vet inte hur det sedan gick för honom, han satt kvar med mycket marker när jag åkte utt.


Kvällen var slut och vi körde hem. Det var dock jävla roligt och något man får göra om,  jag kan verkligen rekommendera detta till dig som spelar lite poker då och då. Det var spelare som var jätte duktiga men de flesta var nog så där "lite bra" eller nybörjare. Mer info hittar ni på www.casinocosmopol.se

Nu ska jag sova och inte tänka så mycket på min hand med J.J...

/B


Poker!!!

I kväll blir det äntligen av. Jag och en kompis har sedan länge tillbaka snackat om att testa på en poker turnering på casino cosmopol i Malmö. I kväll händer det äntligen. Vi ska vara med på deras: Texas Hold'em No Limit 500:- (Freezeout,  70 personer). Turneringen börjar kl.18:00 och det ska bli hur skoj som helst att se hur det går för oss.


Jag har spelat några turneringar med vänner men aldrig en riktigt sådan som denna i kväll.

Den är tyvärr fullsatt, så om du blev sugen att följa med kan du börja tänka på en annan datum, för i kväll är det fullt.


Återkommer med hur det gick för oss?


För nu sticker vi...


/B


"Fjäsk tidning"!!!

En tidning ska skriva sanningen eller det som säljer. Jag förstår att man inte alltid kan skriva exakt som det är i en tidning. Men iså fall måste man skriva något som säljer. Det gör fan inte Laholmstidningen. De varken skriver som det är eller något som säljer.


Jag tänker på Laholms fotbollsklubb (A-laget). Hur jävla dåligt det än går för de, hur lång ner i divisionerna de än verkar gå så verkar Laholmstidningen tycka att det är "oflyt". Det är flera gånger jag har sett matcherna med LFK inblandat där de blivit totalt överkörda för att dagen efter läsa om att de hade oflyt, förlust men på rätt väg, ljusare tider trotts förlust m.m. m.m.

Helvete heller Laholmstidning.


Jag undrar vad som krävs, hur dåligt det ska gå för LFK, vilken division LFK ska spela i för att Laholmstidningen ska skriva att LFK.s A-lag är kassa, att de måste göra något om inte de snart ska spela i div 5. Skärpning Laholmstidning, sluta fjäska för LFK, skriver ni inte sanningen så skriv för fan något som säljer...


HBK vann äntligen efter 3 månader utan vinst. Härligt för Janne Andersson och hans gäng. Det är på något sätt lite roligt när HBK vinner, man vill ju se allsvensk fotboll utan att behöva köra flera mil. Så Halmstad klarar sig kvar tror och hoppas jag.


Manchester United föll på straffar igen, denna gången mot Chelsea med 6-3 (2-2 efter fulltid) i England Community Shield. Oflyt? I helvete heller, Giggs och Evras missade straffar  var riktigt dåligt slagna.


När får Hysen chansen i landslaget, jag tycker han förtjänar det nu efter flera bra matcher och massa gjorda mål. Hallå Lars Lagerbäck, vakna och se till att Hysen är med framöver. Annars kan du lämna ditt jobb. Hur många gånger har man inte läst det SISTA...


Sven Göran Eriksson fick drömstart med sitt Notts Country. Roligt tycker jag, det skulle vara hur stort som helst om han lyckades ta de riktigt långt.


Etoo målskytt för sitt nya lag Inter. Dock förlust mot Lazio med 2-1.

Se upp för Manchester City, de är på väg uppåt och kan bli överrasknings laget i premier league. De är i alla fall på väg upp. Laget som verkligen INTE är på väg upp utan raka vägen ner till super ettan är Djurgården, de förlorade i dag derbyn mot Hammarby och det var inte OFLYT...


/B


Hur kunde de klara sig?

Jag kan inte fatta hur de kunde klara sig utan Google, när den inte fanns. Jag med flera av mina vänner/arbetskamrater använder den minst 20-30 gånger om dagen. Vad man än behöver, vad man än letar efter så är det bara googla det så hittar du det.


I går hade jag problem med min dator på jobbet, det var ett program som krånglade "Autocad" och jag kunde inte fixa det. Vår It-ansvarig är på semester så det fick bli en annan mindre kunnig om just "Autocad" som fick hjälpa till.

Han kommer och provar lite fram och tillbaka utan resultat. Kopierar den fel meddelande som kom fram och Googlade det så klart.


Där stod det så klart exakt hur du skulle göra när du fick det meddelandet och vips så var det FIXAT, tack vare Google. Jag har sagt det innan jag säger det igen, Google är bäst.


Träningen i kväll gick jävligt bra, det var dock varmt, riktigt varmt. Vi var flera som klagade på att det var för varmt. Tänk att hur fan det än är så klagar vi. Är det regnigt så tycker vi det är tråkigt och klagar, skiner solen och det är varmt så vist fan klagar vi är det sedan mitt emellan väder så klagar vi så klart att det är typiskt Sverige väder aldrig bra. Det är inte lätt och göra oss "människor" nöjda...


Premier league närmar sig med storm steg. Jävlar vad jag saknar det. Jag ska inom kort skriva hur det kommer att sluta, vem som tar hem det och vem som åker ur. Jag väntar fortfarande på att Sir Alex ska slå till och fixa fram en ny Stjärna...

Match i morgon för mitt Ysby, viktig sådan. Vi möter Skogaby kl 19:00 i Skogaby. Välkomna att se på. Det ska blir roligt att läsa vad Plogen skriver om matchen, om han tycker att det var skräll när vi vinner över Skogaby i morgon.


Undrar när Google kom till, hur länge sedan det var. Ja just det, jag kan ju alltid Googlaaaaaa om det...


/B


En del av min samling

United flaskan är Favoriten. Så klart...
"http://photobucket.com/redirect/album?showShareLB=1" mce_href="http://photobucket.com/redirect/album?showShareLB=1" target="_blank">

Flytta, det är jävligt tråkigt!

Varje gång jag har behövt flytta har jag tyckt att det är det tråkigaste som finns, det kommer fram en jävla massa grejer man inte viste om att man hade och varför i helvete man har sparat det i alla dessa år. Det är alltid mer grejer än man tror att man hade innan man börjat packa och packandet tar aldrig slut känns det som.

Hjälpte syrran att flytta nu till helgen och det påminde mig om hur tråkigt det är att flytta.


Nu är vi igång med fotbollen igen och det är skoj, efter alla semestrar/ledigheter så är det i veckan dags för oss i Ysby för en viktig match mot Skogaby i Skogaby. Matchen spelas på Fredag 7/8 kl_19:00.


Var och tittade på K/Hishult mot Slöinge igår, snacka om att motivation slår klass. Slöinge spelarna var mycket mycket hetare, var först i varje närkamp och vann helt rättvist med 4-0.

Första gången jag såg K/H i år, jag blev inte alls imponerad av deras spel på något sätt...


Manchester United förlorade i Audi cupen mot Bayern efter straffar, United kommer få det lite jobbigt i början tills man har fattat att man inte har Ronaldo kvar i laget. Sir Alex lär dock fixa fram en ny stjärna inom kort...


Allsvenskan håller inte hög klass, jag vet att det inget nytt men i år tycker jag verkligen att den är kass, alldeles för många dåliga lag som är med. Ca:1900 personer såg på BP-HBK det säger väl allt om vad "vi publiken tycker om allsvenskan".


Det är roligt att allting börjar bli som vanligt på jobbet. De flesta arbetskamraterna är tillbaka från sina semestrar och allt börjar bli som vanligt igen. Vad man vänjer sig vid saker...


Tips: Lyssna på Lilla Al-Fadji i P3!   www.sr.se/p3/laf


Jag är glad att fotbollen har börjat ta fart på riktigt nu igen, träning i kväll för mitt Ysby BK...


/B


RSS 2.0