<>
<>
classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="https://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" id="39279ffdf1c444919cf4553ab38d97f3" width="728" height="90">

Roland Nilsson måste lämna Malmö!!!

Vill Roland Nilsson vara en respekterad man och ha en framtid som tränare så anser jag att han måste lämna Malmö FF så fort som möjligt, jag anser att han har tappat spelarnas, fansens och ledningens förtroende.
Avgå Roland, avgå innan du får sparken...

/B

118 100 Svar på NÄSTAN allt!!!

118 100 kör reklam för att de har svar på allt, säger de. Jag har dock bevis på att det inte är helt rätt.


Det var helg och jag skulle hjälpa till att baka pizza på en restaurang, där jobbade en ung kille som var rätt så rolig och hittade på massa konstigheter.

Så en dag säger han till mig, hur kommer det sig att det regnar nästan varje dag här i Sverige?

Inte kunde jag svara på det och man såg att han funderade på något!


Plötsligt hörde vi reklamen på radio 118 100 och pling så skrek han att han skulle få reda på varför det regnade i Sverige.

Han ringde 118 100 och vill ha numret till GUD, telefonisten blev tyst och efter ett tag frågade hon varför han ville ha numret till GUD?


Han svarade då att han bara ville kolla med honom varför det regnade så mycket i Sverige.

Svaret till det hade inte heller tjejen på andra sidan luren likaså inte tel.nr till GUD...


En annan helg och samma kille svarar i telefon och kunden beställde pizzor, när han hade tagit beställningen så frågade han som man brukar göra, var det bra så och säger då att det kommer ta ca. 15min en kvart.


En kväll kom det ett par och skulle käka, killen ifråga tar emot beställningen och undrar då om de skulle äta där eller ta det med sig hem. Så han ställer helt enkelt frågan ska ni äta här eller i påsen.


Det händer mycket på en restaurang under helgerna. Kommer ihåg när jag jobbade med en chef som var precis den chef man vill ha. Tuff men rättvis.

Glömmer aldrig när han blev lite arg på en kille som älskade jordnötter på pizzan.


Killen ifråga brukade alltid beställa flygande Jakob, det var bland annat jordnötter i den pizzan. Av någon andledning så glömde vi lägga på just jordnötterna till den killen. Mycket konstigt men det hände flera gånger med samma kille och han ringde varje gång och ville att vi skulle göra en ny pizza till honom.


Så en kväll bestämde sig chefen för att testa om vi glömmer eller om det är något annat lurt med honom. Han ringer som vanligt och beställer en flygande Jakob, vi fixar den chefen ser till att det är jordnötter på och vid sidan av fyller han en burk med jordnötter.


Killen kommer in och skall hämta sin pizza, chefen tar betalt ger honom pizzan och säger;

Här har du dina jordnötter, nästa gång jag glömmer lägga på kan du lägga på själv. Det var fullsatt på restaurangen och det var många som började skratta.

Killen fick sina jordnötter, vi fick inga klagomål på att det saknades jordnötter på pizzan och alla 100% nöjda.


Nu blev jag lite sugen på en pizza efter allt skrivande om pizzor. Ska ni käka pizza till helgen så prova kebab pizza med isbergsallad på. Även om den pizzerian nära dig inte har en sådan pizza så kan man be de fixa en. Kebab pizza som valigt, in i ugnen , sedan när den är klar på med isbergsallad och kebab sås, gööötttt gooottii göttttt.

/B


Den ende som kan ersätta Sir Alex är ju …

Det är ju så klart Mourinho. Han har allt det Sir Alex har plus lite till.

Glöm sedan inte bort att med Mourinho kommer också fler titlar, han vet hur man vinner titlar och gör allt för att lyckas. United är/har alltid varit min favorit lag och det skulle vara helt underbart och se att Mourinho tar över efter Sir Alex.


Mourinho vill vara i England, England älskar att hata honom, han gör allt för att vara i centrum och lyckas väl med det. Han har den respekt som spelare som Rooney, Vidic, Ferdinand med flera i United vill att en tränare ska ha för att de ska kunna prestera som bäst.
Att han sedan vill ta över United är ju bara stort jävla plus för alla.


Så den ende som kan och bör ersätta självaste Sir Alex Ferguson är så klart Mourinho...


Förstår att Etoo är sur/avundsjuk på Zlatan, 70.000 pers på hans uppvisning under 5min säger rätt mycket om Zlatan, att sedan vara den som ingår i ett bytte till denne underbare Zlatan gör ju inte saken bättre direkt. Etoo drog 500 pers på sin första uppvisning i Inter.


Zlatan är kungen just nuuuu...


/B

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/england/article5573588.ab


70.000 pers för fem minuter av Zlatan!

Är han inte störst nu så kommer han aldrig att bli det. Det var helt otroligt att se hur fansen tog emot honom och jublade för honom trots att han inte gjort en enda match för Barcelona än.


Det blev lite tumult när Zlatan sprang runt där och visade upp sig, men det är klart att det blir det. Jag menar 70.000 personer var där och Zlatan kommer in visar sig i 5 min och sedan skulle han sticka in igen, har man då väntat som de 70.000 gjorde i 3-4 timmar så klart man vill ha lite mer...


Zlatan är bra, riktigt jävla bra. Men jag tror inte jag hade ståt där och väntat i 3-4 timmar för att få se honom i max 5 min.

Nej, jag hoppas i stället att jag får se honom då jag är i Spanien. Se honom spela match för sitt älskade Barcelona.


MFF vann äntligen till slut, undrar om de komm ihåg hur det känns att vinna. Men men Roland Nilsson lär ändå få sparken till nästa år. Så är det tyvärr i de klubbar där de varje år tror att de skall vinna Allsvenskan. Dessa lag har ingen tålamod ingen framtids planer utan det skall bara hända nu. Köper och köper för att sedan bara rasa. Satsa på egna unga spelare, säger jag bara...


IFK åkte på stor stryk i Trelleborg, det tack vara att Tom Prahl blev arg i halvtid. Undrar hur han är när han blir arg, kan han bli arg???


Snart är Premier league igång. Det längtar vi efter...


/B

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/spanien/article5583952.ab


Juli=Semester

Juli månad är till för att ta semester, det är andra året jag av samma andledning inte kan ta semester juli och det är andra året det är lika tråkig månad att jobba på.

De flesta arbetskamrater är på semester, man får jobba med sommarjobbare och inhyrd personal (inget illa om dessa personer) men man ska lära de, visa de och samtidigt försöka jobba själv.


Resultatet blir att det inte händer så mycket som det borde göra och av någon konstig andledning så är det alltid mycket att göra just de här månaderna då dom flesta är på semester.

Så till nästa år ska jag definitivt vara ledig under juli. Juli är en semester månad. Tro mig jag vet...


Till lite roligare grejer, det är nu helg och att Juli månad snart är slut, samt att jag kan börja se fram emot min lediga månad senare i år och Barcelona resan då.


HIF klarade sig till tredje omgången av B-Cupen ute i Europa och får nu chansen att åka till Sarajevo. Hoppas bara det är fint väder så att de kan få sola lite, för poäng lär de inte få med sig.


Men nu tar vi helg...


/B


Pengar näej…

Inte Svennis! Inte den här gången!


Det här är en dröm för de flesta tränare, att vara med och bygga ett lag precis som man vill från början. Han gjorde ett bra jobb i M.City där han värvade flera bra spelare till mycket bra pris.

Nu får han göra det i "Div 4" och han kommer att lyckas, att ta upp de ända till premier league. Det skulle vara stort. Det är stort. Det är utmaningen för Svennis.


Jag skulle ta det jobbet direkt.


Hallå... Ola Wenström

Du får inte tro att alla tänker som du, bara för att du bytte kanal för "utmaningens skull" eller nej i helvete heller. Det var så klart pengarna, så håll dig till att ställa frågor till proffsen, ifrågasätt de inte.


Gooo Svennis och lycka till med din egen Notts Country...


Zlatan är i en klass för sig, det bästa som FBK Balkan fostrat, eller var det FC Rosengård...


Champions League inget för allsvenska lag. Hur fasiken ska vi ta oss ditt när vi inte ens kan slå ut Debrecen.


HBK förstärker från Island! Håll i er allsvenska lag, nu kommer HBK... ;)


/B


Jag ska ge det en chans till...

För ett tag sedan så skrev jag rätt så mycket på min blogg, det hände dock något och allt försvann, jag hade sedan inte lust att börja om just då.

Jag vill ge det en chans till, för jag gillar att skriva av mig, analysera, irritera, filosofera, mm.


Så håll i er för nu är jag tillbaka...


/B


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0