<>

Jag undrar om jag drömt eller!!!

Jag undrar om jag drömt eller!!!

 

Det har nu gått tre hela dagar sen ”El Kickasico” avgjordes och alla vet väl att Barca verkligen kickade häcken av Real Madrid, det i sig är inte konstigt. Barcelona är bättre än Real nio av tio gånger. Men det som gjort mig helt mållös är att Barcelona totalt förnedrade Real med Mourinho som tränare. Det har jag inte lyckats smälta än, jag undrar om jag någonsin kommer att göra det.

 

Vad var det egentligen som hände. Har jag bara drömt om det hela eller hände det verkligen på riktigt, jag har sett målen flera gånger om och jag kan inte fatta att Mourinhos lag släpper in mål på det sättet. Real försökte pressa högt, det fungerade inte alls och 1-0 kom, fortsatte pressa högt, det fungerade inte 2-0 kom. Ändå fortsätter Mourinho på exakt samma sätt. Han lyckades ju med Inter att i 180 minuter hålla Barcelona ifrån Inters mål, varför gjorde han inte på samma sätt med Real?

 

Jag vill inte ta på något sätt trycka ner Barca som spelade otroligt finn fotboll. Men Real gick inte att känna igen. Sen att ”Filosofen” Pep Guardiola psykar Ronaldo i perfekt timing gör ju att matchen avgörs redan där. Nu plötsligt vill alla ha honom som tränare. Chelsea och Inter vill ha honom som tränare men det sägs att han sagt ifrån och vill träna United. Det skulle jag inte gilla…

 

Jag gillar inte Pep, det är inte han som ligger bakom Barcas framgång. Med spelare som Messi, Xavi, Iniesta med mera behöver du som tränare inte göra eller säga så mycket. Bara låta de spela som de vill…

 

Det var den bästa matchen jag sett på länge, den hade allt som en match ska ha. Det brukar annars inte vara så när en match är så ”förstorad” och förväntansfull som den var.

 

Härmed döper jag  El Clásico till UT Clásico…

 

Jag längtar redan till returen som spelas den 17 april 2011. Vad kommer Mourinho hitta på då troooo…

 

//B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se