<>
<>
classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="https://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" id="39279ffdf1c444919cf4553ab38d97f3" width="728" height="90">

Så glad att man fick så fel!!!!

Jag trodde mycket på Chelsea idag i matchen mot Manchester City. Men så fel jag fick, City nästan utklassade Chelsea idag och var mycket bra, jag fick så fel där som trodde mycket på Chelsea. Men så glad jag blev för att Chelsea tappade poäng och nu bara är 1 poäng före United i ja´kten på liga guldet.

Nu väntar vi med spänning på Spanska ligan. Jag vill gärna se hur Zlatan klarar sig i kväll och om Ronaldo är lika bra som han var sist, då var han helt otroligt bra.

Lördag kväll, trött som faaan, ligger på soffan och kollar på Stoka - Arsenal i HD och bara väntar på att de andra matcherna ska börja. Kan det bli bättre...

//B

Vilken match, eller rättare sagt vilka matcher...

Jag håller på att flytta och har fullt upp, men självklart hinner jag med lite fotboll emellan när det är lite kaffe paus.
Jag harplanerat in så att jag kan se matchen, den stora matchen Chelsea - Manchester City som börjar kl_13:45. Då passar jag på att ta en väl förtjänat paus och sitta ner och ta det lugnt.

Sedan fram mot kvällen tar vi nya tag när både Barca och Real spelar i kväll.

Men jag vill bara skriva att jag tror mycket på Chelsea i dag. City har börjat tappa "som vanligt" och är inte alls samma lag som för några matcher sedan.

Men nu blir det en sväng till sop tippen. Innan jag sitter ner och tittar på Chelsea - City

//B

topp matcher direkt på datorn i kväll!!!

Det är både Champions League och Premier League som gäller i kväll. Jag själv tänker så klart följa Manchester United mot West Ham.

Jag ska dock försöka följa matchen i Stutgart också när de tar emot Barcelona i kväll. Det är en lurig och svår tippad match. Frågan är hur Barcelona tänker där, full fart framåt eller mer taktiskt och ta det lungt, hålla i bollen och sedan avgöra det hela hemma. Återstår att se...

Matcherna sänds på Viasat  och Premier League matchen sänds på Canal Plus.

Har du inte kanalerna så kan du se matcherna direkt på din dator.

Stuttgart    - Barcelona  Tryck HÄR

Olympiakos   - Bordeaux  Tryck HÄR

Man United      - West Ham  Tryck HÄR

Snart smäller det...

//B

I dag spelas det på favorit laget!!!

Jag brukar inte vilja göra det, jag har inte gjort det ofta, jag brukar rekommendera att låta bli men i kväll kan jag bara inte låta bli att spela på matchen trotts att det är mitt lag som spelar. Jag tänker så klart på Manchester United match mot West Ham.

 

Det är ett uppretad United som i kväll möter West Ham på Old Trafford, det är ett United som endast har 1 poäng på två senaste matcherna i Premier League, det kommer West Ham att få sota för i kväll. Att United vinner är jag ”säker” på men det är alldeles för dåligt odds för att jag ska spela på. United vinner med minst två mål i kväll.

 

Jag är dock mer intresserad av oddset på över två mål. Då får man nämligen 1.60 och det tycker jag är bra och jag tror att United står för samtliga mål. Vidic och Rio Ferdinand förväntas starta i kväll och de tillsammans med Van Der Sar håller tätare bakåt i alla fall.

 

Jag hoppas verkligen att Owen får lite spel tid i kväll. Och att man väljer att vila Evra som spelat för mycket på senare tid.

 

Matchen börjar kl_21:00 och sänds så klart på Canal+

 

Har du inte kanalen så går det att se den som vanligt direkt på din dator. Länk kommer senare inlägg.

 

Nu håller vi alla på United och hejar fram de till tre nya friska poäng i jakten på Chelsea…

 

//B


Det gick bra igår! I dag tror jag mycket på...

Det gick bra igår och det blev precis ´som jag trodde. I dag är det inte lika mycket att välja på när det gäller spel. Jag tror dock att Real är för starka hemma och vinner över Villareal. Jag rör dock inte oddset 1.25 för Real seger. Jag tycker att överspelet är bra. Odds 1.56 på över 2,5 mål det kör vi på.

Vidare tror jag på Tottenham borta mot Wigan till oddset 2.10, Blackburn har bra hemma facit och bör vinna över Bolton som har otroligt svårt att göra mål. Blackburn spelas till oddset 2.10.
Jag tror också att Juventus fixar en seger i dag borta mot Bologna till oddset 1.85. Det bästa här är att ta ihop dessa fyra matcher och köra triplar samt en fyrling. Det tänker jag göra...

Aston Villa kör över Burnley...

Hoppas det går minst lika bra i dag som det gjorde igår. Spel mäsigt...

//B

Dagens match är utan tvekan ...

Det spelas många trevliga matcher i dag söndag. Men den utan tvekan bästa matchen och den man vill se är så klart Manchester City - Liverpool. Det är två lag som INTE är i form just nu (Liverpool har inte varit det alls i år) och det kommer att smälla i varje närkamp när det ska avgöras vem som ska ta hand om fjärde platsen i ligan.

Så här ser det ut just nu:

1 Chelsea       27 19  4  4  63-22   61
2 Man United   27 18  3  6  63-24   57
3 Arsenal        27 17  4  6  63-30   55
4 Man City      25 12  9  4  48-33   45
5 Liverpool      26 13  5  8  43-27   44

6 Tottenham    26 12  7  7  45-26   43
7 Aston Villa    25 11  9  5  32-19   42
8 Everton        26 10  8  8  38-37   38

Tippa den här matchen blir inte lätt. Jag tror mycket på krysset men jag tippar inte det, jag kan dock tänka mig liten slant på att det blir över två mål. Det blir i allafall kanon match att se på.

Matchen börjar kl_16:00 och sänds så klart på Canal+

Har du inte Canal + så kan du se den direkt på din dator om du trycker HÄR

Nu njuter vi...

//B

Äntligen helg och en masssa...

Det är äntligen helg och dags för lite spel på oddset. Jag har läst på lite och tycker att Chelseas odds 1,35 borta mot Wolerhampton är bra. Det är ett upretad Chelsea som kommer från en förlust senast mot Everton, Chelsea förlorar inte två matcher i rad...

Barcelona möter i kväll Racing Santander. Oddset är lågt Barcelona vinst ger endast 1,16. Ni kommer att förstå varför snart.

Men jag är inne på att spela att Barcelona vinner med minst två bollar. Då får man hela 1,56 i odds och det tycker jag är bra. Varför tror jag på det då?

Jo det är så att den viktiga trion; Colsa, Munitis och Tchité samtliga är avstängda. Colsa drog på sig sin fjärde varning (fyra = avstängd i nästa kamp) i 92:a minuten och Munitis plockade sin fjärde i 83:e i senaste matchen då den redan var stendöd (0–3 hemma mot Malaga). Allt detta för att vara avstängda mot just Barcelona för man vet om att man inte har en chans på Nou Camp ändå...

Så mitt bästa spel idag blir Chelsea till 1,35 och Barcelona vinst med minst två bollar till oddset 1,56.

1,56x1,36=2,1 DUBBELN ger alltså två gånger pengarna. Det kör vi på...

//B

Inför den viktiga matchen på Goodison Park

Efter den underbara sköna segern mot Milan är det dags för nya viktiga poäng när Manchester United ska till Goodison Park för att där ställas mot ett starkt Everton.

 

 Segern mot Milan i Champions League var imponerande och viktig inför returen. Det var Milan som hade Den första halvleken och faktiskt dominerade, framför allt Ronaldinho var bra. Lite små förändringar och utskällning i paus vilan så kom United ut som ett annat lag och visade att man är bättre än Milan. 3-2 är ok inför hemma matchen med 3-1 hade smakat mycket bättre. Vi ska dock ändå kunna fixa det här.

 

 Nu är det dags för Premier League och jakten på Chelsea fortsätter, Chelsea som förlorade senast mot Just Everton på Goodison Park. Everton van med 2-1 det trots att Saha missade en straff. Everton har hittat en fin form och är på jakt efter Europa platserna. Man spelade samma kväll som United i Uefa Cupen där man möte Sporting Lisbon och det blev vinst med 2-1 där också.

 

 Nu kommer United på besök och det passar Everton utmärkt då man inte har något att förlora samtidigt som man vet att United måste vinna för att haka på Chelsea i guld striden. En spelare som visat bra form på senare tid i Everton är den gamle United spelaren Lois Saha. Honom bör vi se upp med.

 

 United kommer till spel med mycket bra självförtroende, man har med sig fem vinster på senaste sex matcher och 19-4 i mål skillnad. Man åker nu till Goodison Park där man ställs mot ett svårt slaget, vilt kämpande Everton. Nemanja Vidic kommer in istället för Rio Ferdinand tror jag och Valencia startar denna gången, jag tror man fortsätter på spåret 4-5-1 borta mot Everton.

 

 Statistiken talar verkligen till Uniteds fördel. På de senaste 17 matcherna har United vunnit 13, två har slutat oavgjort och Everton har vunnit två. Resultatet som United vunnit flest gånger med är 0-2, det är hela fem gånger som United vunnit med de siffrorna på borta plan mot Everton.

 

 Tänk på att det är tidig avspark i dag. Matchen börjar redan kl_13:45

Den enligt mig bästa domaren just nu Howard Webb kommer att se till att det blir en trevlig match att se på...


Premier League: Everton - Man United

Sänds:20/2 CANAL+ Sport 1 13.45
20/2 CANAL+ Sport HD 13.45

Kommentator: Anders Fredriksson


Har du inte Canal+ kan du också se matchen direkt på din dator om du trycker HÄR

 Rooney och Valencia fixar segern och de tre viktiga poängen idag. Eller så blir det ett själv mål till i protokollen ;) inte mig emot alls, bara det är till Uniteds fördel…


//B 


Svenska kan vara ett roligt språk!!!

SVENSKA  ÄR SVÅRT!  ( - men roligt)
Några exempel på underhållande skyltning........ 

Ingen parkering förbjuden
(Skylt på bensinmack i Uppsala)
 
Vi utför rost och plåtskador billigt
(Bilverkstad utanför Göteborg)
 
Stekt röd tunga
(På en restaurangs lunchmeny)
 
Seriösa priser
(I fönster till pizzeria i Visby)
 
Sjuk gymnastik
(Skylt i centrala Lund)
 
Jag är sjukdom, kommer morgon
(Hos frisör i Stockholm)
 
Vid köp av klockarmband - gratis påsättning
(Skylt på loppmarknad i Göteborg)
 
Jämna pengar underlättar växlingen
(Lapp i cafeterian på Högskolan i Halmstad)
 
Ät fisk - bli frisk
Affären stängd pga sjukdom

(Skylt på dörren till mindre affär i Gnesta)
 
Posten hämtas då och då, ibland något senare
(På brevlåda utanför hotellet i Kittelfjäll)
 
Frigående ägg
(Affisch i ett fönster till en mataffär i Göteborg)
 
Para er tre och tre i liftkön. Se upp så inga klädesplagg fastnar i liften
(Plakat vid skidliften i Sunne)
 
Morgondagen inställd pga bristande intresse
(Lapp i Medborgarhusets foajé i Stockholm)
 
Priserna gäller endast när gatuköket är öppet 
(Gatukök i Uppsala)
 
Tomgångskörning förbjuden högst 1 minut
(Skylt vid lastkaj)
 
Idag rabatt på underkläder som avdrages i kassan
(Skylt i mindre klädesbutik)
 
Extra mört kött. Vi hänger själv i butiken.
(!)


//B

Se champion league direkt på din dator!!!

Champions League fortsätter i kväll och har du inte Viasat och vill se matcherna så kan du se de direkt på din dator.

Bayern M – Fiorentina 20:45

 

Tryck HÄR

 

Porto – Arsenal 20:45

 

Tryck HÄR

 

Bäst bild får du om du laddar ner sopcast.

 

Lycka till!!


//B


Äntligen dags igen!!!!

Som vi har längtat, som vi har väntat men nu är det äntligen dags igen och varför inte börja med det bästa laget i världen direkt ;)

Jag tänker så klart på Manchester United som i kväll spelar mot Milan borta på San Siro (läs mer om matchen under inför Milan – Manchester United på min blogg.

 

Den andra matchen spelas mellan Lyon och Real Madrid och lär också bli intressant att följa. Det är skoj att de spelar som de gör nu. I kväll och i morgon spelas det två matcher sedan nästa vecka är det dags igen för nästa gäng där det spelas två matcher/kväll.

 

Allt för att vi fotbolls intresserade ska få ut så mycket som möjligt av det bästa som finns, nämligen Champions League.

 

I kväll börjar matcherna kl_20:45 och sänds så klart på Viasat.

 

Men jag fick faktiskt ett trevligt erbjudande idag. Vill du se matchen så ska du registrera dig genom länken här nedan och sen får du en kod som gör att du kan välja vilken match du vill se.


Testa gärna, det funkade för mig... 

Tryck här nedan//B


I kväll spelas Everton till det fina…

I kväll spelar Everton i UEFA Europa League. Matcherna brukar spelas Torsdagar men Everton spelar alltså sin match redan i kväll och redan kl_18.45

 

Everton som fortfarande svävar på moln efter segern senast mot Chelsea med 2-1. Det trotts att Saha missade en straff i den första halvleken. Jag såg den matchen och Everton var riktigt bra. Jag tror man fortsätter i samma stil i kväll och man har tidigare visat att man satsar på Uefa cupen så jag tycker att 1,70 i odds på Everton hemma är bra.

 

Jag slår till i alla fall…

 

Matchen ser du genom att trycka HÄR

 

När det gäller Champions League i kväll så är det svårare. Lyon hemma är bra och bör få en bra resultat mot Real Madrid. Jag väljer att avstå spel, men skulle jag tippa på något där så är det över 2,5 mål på Live spel.

 

Sen är det ju stor mötet mellan Milan och Manchester United är också svår tippad. United har finn form och ska ha en bra chans att faktiskt vinna på borta plan. Men Milan och Europa cuper brukar gå bra ihop. Så jag vill inte tippa alls den matchen.

 

Dessutom har United aldrig tidigare slagit Milan på San Siro, inte ens gjort mål faktiskt. Så nej jag avstår och njuter av matchen istället.

 

 //B


Inför Milan - Manchester United

Manchester United drar till Italien och San Siro för att där ställas mot Milan i den första åttondelen av två i årets Champion League. United behöver ha med sig en ett bra resultat inför returen på Old Trafford den 10 Mars.


Äntligen är det dags igen för Champions League, jag i alla fall har verkligen längtat till denna match, det har David Beckham också gjort (Beckham som förresten är född samma dag som jag 2 maj). För bara ett tag sedan ville man inte ens tänka på hur det skulle gå för United mot Milan. Det var skador på flera viktiga spelare i United och man var orolig om man överhuvudtaget skulle vara med och slåss om liga guldet. Men nu är det andra bollar. De flesta spelare är tillbaka och United kan ställa upp med bra lag borta mot Milan.


Inför matchen har det skrivits mycket om David Beckham som ska mötta sina gamla lag kamrater. Men det är inte den här matchen som är speciell för honom, det är retur matchen han längtar mer till när han ska göra entré på sin gamla arena där han växte upp och började sin karriär. Nog om Beckham nu för han är inte lika bra som han var i United. En annan viktig grej är Vidic, jag har sagt det innan jag säger det igen Vidic är förlorad för oss United. Punkt slut.


Det är konstigt tycker jag att avstängningarna inte gäller all spel och jag tycker det borde göra det. Men den här gången är jag inte alls ledsen att det är som det är då både Nani och Rio Ferdinand är utvilade och kan vara med till matchen mot Milan.


Manchester United tror jag kommer att ställa upp med en 4-5-1 formation där Van Der Sar med mycket rutin bakom får hjälp av Rio Ferdinand, Evra, Rafael och Evans som bara blir bättre och bättre för varje match som går. På mittfältet finns det en hel del att välja på, jag tror man börjar med utvilade Nani tillsammans med rutinerade Scholes, Valencia, Carrick och kämpen Fletcher och på topp finns så klart vår egen ”Kung” Rooney.


United möter Milan i helt rätt tillfälle, det är ett Milan som verkligen varit upp och ned den här säsongen. Precis när man tycker att man är på rätt väg så får man stryk av ett botten lag i nästa match. Den jobbigaste förlusten för Milan är ändå derbyt mot Inter där man förlorade med 0-2 och aldrig var nära att göra det till en jämn match. Men vi ska komma ihåg att ett fullsatt San Siro och Champions League, då är det ett helt annat Milan vi kommer att få se.


Det är laget med stor erfarenhet från de stora cuperna i Europa, det är laget som aldrig förlorat hemma på San Siro mot Manchester United, Milan har hela 10-0 hemma på San Siro mot United.


Så Manchester United har faktiskt aldrig lyckats göra mål på San Siro mot Milan. Det är svårt att förstå men så är det. Det positiva för United är att Milan fick en oväntad tuff match mot botten laget Udinese där man var nära att tappa viktiga poäng. Man kunde till slut vinna med 3-2 men det satt långt inne.


I den trupp som Leonardo har tagit ut till Champions League matchen mot United så finns inte den viktige och rutinerade Zambrota med, det ska vi i United vara glada för, inte heller Boriello finns med där. Vidare har både Pato och Nesta spelat sparsamt på senare tid och är inte riktigt på gång. I truppen finns dock rävar som Seedorf, Gattuso, Pirlo, Inzagji som kan växa när det är Champions League och kan avgöra matcher på egen hand.


Vi får verkligen hoppas att Dida har en sådan ”dålig” kväll, då kan vi vara säkra på att United gör mål. Dida är en bra målvakt men precis som Milan mycket upp och ner, har han vaknat på rätt sida så är han omöjlig att göra mål på, är han lite så där loj som han ibland brukar vara då gör han målen själv ;)


Och det är ju något United är bra på att utnyttja om man nu kan göra det. Men det är i alla fall så att det har blivit hela tio själv mål till Uniteds fördel. Dida får gärna göra det elfte i kväll…


I United saknas Vidic och Andersson till matchen mot Milan, varför har jag ingen aning om. Jag tror inte det är någon mer än Vidic, Andersson och SAF som vet om det. Men det är bara gilla läget. Hargreaves och O´Shea är fortfarande skadade sen tidigare men nu också den viktiga och rutinerade Giggs som brött armen i senaste matchen mot Aston Villa.


Rooney i finn form, en utvilad Nani i form samt utvilad och sugen på spel Rio Ferdinand så fixar vi minst ett oavgjort resultat. Men mål vill vi se mot Milan, sen om det är självmål till Uniteds fördel eller om Rooney stänker ditt några så är det mindre viktigt. Vi ska vidare och vi ska sänka Milan…


Nu kör vi United


//B


Gå i pension innan du får stämpeln pajas!!!

Jag har skrivit om honom innan och då skrivit att han är stor, att han kommer att lyckas, men nu är det inte roligt längre. Hans agent är nog nöjd, glad varje gång han misslyckas och bara kör på så mycket han bara kan för att sedan skratt hela vägen till banken. Men han själv borde faktiskt tänka på att gå i pension och ta det lugnt nu så att man kommer ihåg honom som den stor tränare han en gång varit. För nu är det väldigt nära om inte redan den stora feta stämpeln i pannan "en jävla pajas".

Jag ger honom dock en chans till att sluta och ta det lugnt nu, låt oss komma ihåg dig som en stor och jävligt bra tränare. Han har tjänat pengar nog att kunna ta det lugnt nu, de senaste jobben han har tagit verkar nu mer och mer som att det bara varit pengarna som styrt honom.

Nu hoppas jag att han tänker på det och tar det lugnt och eventuellt hjälper andra komma lika långt som han gjort själv, varför inte skriva en bok...

Jag skriver så klart om Sven Göran Eriksson som nu verkar vara på vägg att ta över Nigerias fotbolls landslag, jag hoppas för hans skull att han inte gör det. Det räcker nu, din tid är över. Du var bra låt oss komma ihåg det. Du har inte lyckas lika bra på de senare åren.

Lyssna på mig och gå i pension innan jag tar fram stämpeln...


//B


6,92% i ränta!!!!

Jag kollade runt lite och hittade en trevlig odds i kväll, det är nämligen så att odds bolagen inte vet riktigt var de har den Svenska landslaget med den nye tränaren Hamren.

De är helt överens om att Holland tar första platsen och det ger bara runt 1.40 i odds. Men sen är det mer tveksamt om Sverige kvalar in till EM 2012 eller inte.

Det är så att Ett bolag just nu ger 2.20 på att Sverige kvalar in till EM 2012.
Ett annat bolag ger just nu 2.08 på att de inte kvalar in till EM 2012.

Räknar man lite på det så betyder det att om man nu spelar på bägge resultaten så går man definitivt med vinst.

Oavsett om Sverige tar sig till EM 2012 eller inte så har du 6,92% i vinst på satsade pengar.

Hur man räknar vill jag inte gå in på. Men det är inte så avancerad som det låter...

Det är bra ränta just nu med tanke på att du får 0,25 om du lägger dina pengar på banken ;)

Intressant, ja visst är det.

//B

Inför den viktiga matchen mot Aston Villa!!!

Det är revansch som gäller när Manchester United ska till Villa Park på onsdag kväll för att där ställas mot Aston Villa som vann senast mot United på Old Trafford med 1-0.


Det är mycket glada miner för United just nu, flera av våra spelare topp presterar och vi jagar den femte vinsten i rad nu på onsdag kväll på Villa Park.


Så fort jag såg att vi skulle mötta Aston Villa så tänkte jag på datumet 12 december då Villa nollade Manchester United på Old Trafford och vann med 1-0, Det är bara Aston Villa som har lyckats med det i årets Premier League. Jag tänker att det kan vara de poängen som gör att vi är två poäng bakom Chelsea och inte en poäng före i tabellen. Det gör mig riktigt revansch sugen, så pass att jag själv vill ta på mig fotbollsskor och trycka in ett par mål mot Villa.


Det enda tråkiga som varit på senare tid är att Chelsea vägrar tappa poäng, jag trodde och hoppades mycket på Arsenal men det blev inte alls så utan Chelsea tog en säker 2-0 seger i den matchen. Vi får hoppas på Everton nu på onsdag kväll. Chelsea måste snart börta tappa poäng…


Annars är det många positiva grejer för United just nu, de flesta spelarna är skadefria, Rooney är i grym form, Rio Ferdinand har utsetts till kapten för den Engelska landslaget och till och med Nani har prickat in formen nu när det verkligen gäller. Formen är mycket bra där vi på senaste fyra matcherna har fyra vinster och hela 15-2 i målskillnad. Vi är dessutom det lag som gjort flest mål i Premier League.


Motståndarna verkar gilla oss med, de har nämligen hjälpt till att göra mål för oss hela nio gånger i årets Premier league. Det är alltså mer mål än vad Berbatov har gjort…


I matchen mot Aston Villa måste vi ta fram det bästa, vi möter ett ruskigt organiserad försvar som släppt in minst mål i hela Premier league, endast 18 mål insläppta på 24 matcher. Jag hoppas och tror att man börjar med både Nani och Valencia som kan tillsammans med Rooney hota från alla håll.


United ställer upp enligt mig med Van Der Sar i mål, den självklare Evra tillsammans med Evans, Rafael och Vidic. Nu måste Vidic spela annars är det något som är galet, han är ju inte skadad. Spelar han inte denna matchen så kan vi nog räkna med att han är  borta från klubben inom kort, det har ju varit mycket snack om det.


På mittfältet bör man starta med Scholes, Fletcher, Nani och Valencia. På topp Rooney och Berbatov. Väljer SAF att ställa upp med 4-5-1 så är det Berbatov som bytts ut mot Carrick.


Man möter ett Aston Villa som har svårt att göra mål, på de senaste tre matcherna har man endast gjort två mål, man har dock inte släppt in en enda på lika många matcher. De spelade en tuff och jobbig match senast mot Tottenham, det var en match med högt tempo och det var Tottenham som hade det tempot, Aston Villa hängde knappt med och man ska tacka sin duktige målvakt ( ibland omöjlig att göra mål på ) för att man fick med sig en poäng från den matchen.


Heskey fick en smäll tidigt i matchen mot Tottenham och det är oklart om han kan vara med. Jag tror att Carew kommer in istället för Heskey och det är ingen spelare som skrämmer direkt. Spelare att se upp med är Petrov, Young och så hoppas man verkligen att United får tidigt hål på Friedel annars kan det bli jobbigt. Förutom Heskey så saknar Martin O´neill backen Stephen Warnock och mittfältaren Rio-Coker.


Senaste hemma vinsten för Aston Villa i ligan mot United hittar jag den 19 maj 1995 då man vann med hela 3-1 och förutom vinsten nu senast på borta plan så har United bra statistik mot Aston Villa. Bästa målskytten för Villa är Agbonlahor och det var just han som avgjorde senast på Old Trafford i den 21 minuten.


Det här blir en spännande match nu när ligans bästa anfall möter ligans bästa försvar…


Rooney får jubla ikväll...
Matchen sänds på Canal+ sport 2
Har du inte kanalen så kan du se den live på din dator genom att trycka HÄR


//B


Det är så jävla tråkigt!!!!

Allsvenskan närmar sig och flera lag har börjat sina trännings matcher. Även Henrik Henke Larsson gjorde sin första tränings match med sitt Landskrona. Det jag dock tänker på är hur jävla mycket efter Svensk fotboll egentligen är, jag tänker på Norge som har ett lag som brukar komma långt i Champions League, jag tänker på Danmark som har ett lag som i allafall är mycket nära Champions League spel. De båda länderna tar spelarna från Sverige, så fort en spelare visar bra spel så är han aktuell för flytt till Danmark eller norge.

Det är så jävla tråkigt, ta AIK i år, de hade verkligen ett bra spel och hade lyckats spela ihop ett bra lag som skulle inom snar framtid kunna vara med och slåss om en Champions League plats. Men vad händer, laget köps sönder flera spelare säljs och plötsligt undrar man om de ens kan vara med och slåss om att vinna Allsvenskan.

Inte för att jag gillar AIK men jag vill så gärna ha ett Allsvenskt lag i Champions League spel eller Europa Cupen. Men det kommer inte att hända så länge vi låter spelarna gå så fort de erbjuds 230:- mer i lön i veckan t.ex. Danmark eller Norge.

Jag tycker i alla fall att det är jävligt tråkigt och otroligt synd för Svensk fotboll i framtiden. Spelarna lämnar Allsvenskan för att gå utomlands och sitta på bänken, samma spelare spelar sedan för det Svenska landslaget.
Det kommer inte att hålla oavsett vilken grupp vi hamnar i...

Lagrell gör något åt det! FORT!!!


//B

Har du inte gjort det än så är det verkligen dags nu!!!

Har du inte öppnat ett konto på BET24.com än så är dte verkligen dags att göra det nu. Då får du nämligen 100:- helt gratis att spela Casino med. Ta vara på det, ingen insättning behövs. Läs mer här under.

Ny på Bet24.com? Få 100kr att spela för - gratis i vårt casino!

Om du ännu inte har registrerat ett konto hos Bet24.com är detta rätt tillfälle! Vi erbjuder dig fram till den 21:a februari en gratis 100kr i casinobonus*! Dessutom matchar vi din första insättning med en insättningsbonus på 100% upp till €100!

Hur får du 100kr gratis i casinot?
1. Klicka här (text link) för att skapa ditt konto.
2. Bonusen kommer automatiskt att bli insatt på ditt casinokonto, så fort ditt konto är aktiverat.

*Bonusen gäller från den 8:e februari till och med den 21:e februari. Endast 1 bonus per kund/IP adress. Vanliga bonusregler gäller, d.v.s att omsättningskravet är 30x bonusbeloppet. Du behöver inte omsätta eventuella vinster du gör från denna bonus. Vänligen notera också att du inte kan omsätta bonussummor på Roulette, Baccarat, BlackJack eller Jacks or Better.
Detta erbjudande gäller endast nyregisterade Svenska, Norska och Danska kunder.
Bet24 reserverar sig rätten till att närhelst ändra villkor och regler och det åligger kunden att kontrollera om eventuella ändringar gjorts.


Gå med nu genom att
Trycka här------>
Blerran bonus bet24


//B

Nu är det bara två lag som är med!!!

Jag skyndade mig hem från utbildningen idag för att hinna se matchen mellan Chelsea och Arsenal, det var matchen som skulle göra ligan mer spännande och framförallt skulle ge United lite fördel, hoppades jag på. Jag gick även med på att för denna gången hålla på Arsenal. Men det hjälpte fan inte, Chelsea gjorde så att spänningen dog snabbt. De gick snabbt till en två måls ledning och sedan avvaktade de bara. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Jag trodde verkligen att det skulle bli mycket mer jämn match är vad det blev.

Nu kan Arsenal hälsa hem till Liga guldet. Det bara två lag som slåss om liga guldet, det är Manchester United och Chelsea, vi hoppas så klart på United. 

Så här ser det ut just nu:

1 Chelsea        25 18  4  3  60-20   58
2 Man United    25 18  2  5  61-20   56
3 Arsenal         25 15  4  6  60-30   49
4 Liverpool       25 13  5  7  43-26   44
5 Tottenham     25 12  7  6  45-25   43
6 Man City        23 11  8  4  45-32   41
7 Aston Villa     24 11  8  5  31-18   41
8 Birmingham   24 10  7  7  24-24   37

Arsenal är för många poäng efter nu för att hänga på Chelsea och United. Det är många som har gnällt på Liverpool i år, men faktum är att de ligger fyra just nu och jag tycker faktiskt att det är jävligt bra med tanke på att de haft så mycket otur mer skador. Med tanke på att Torres och Gerrard för det mesta varit borta så är det bra om de kan lyckas hålla sig på fjärde platsen. 

Birmingham är annars laget som överraskat och kommer starkt, Aston Villa och Manchester City har börjat tappa och jag undrar om man kan vara med och slås om fjärde platsen på riktigt. 

Portsmouth får det svårt att hålla sig kvar i Premier League till nästa år... 

Manchester United har gjort flest mål i ligan...

Aston Villa har släppt in minst mål i ligan

Premier league är världens bästa liga på alla sätt... 

//B
 

Jag missade tyvärr matchen i dag!!!

Jag kunde inte se matchen med mitt United i dag när de totalt utklassade Portsmouth med hela 5-0. Det var dock rätt väntat att de skulle vinna stort. Jag gissade inför matchen att det skulle bli 4-0. Jag är absolut inte det minsta besviken att United gör 5 mål, det kan bli mycket viktigt i slut änden. Det kan vara det som är avgörande för vem som vinner ligan. United har prickat in formen perfekt nu när det är mycket matcher på kort tid.

Chelsea har också haft finn form men nu har de en svår match mot Arsenal och det skulle sitta fint med poäng tapp för Chelsea...

Barcelona vinner och vinner, den matchen såg jag idag. Men Zlatan imponerar inte just nu, det är så jävla stort att Barcelona vinner fast man har en man utvisad tidigt i matchen och sedan får en annan utvisad i slutet av matchen men man håller undan och vinner ändå. Det är stort...

Jag har vetat om det men nu fick jag det bevisat på riktigt, det är så jävla tråkigt att titta på Serie A nu för tiden. Vill inte ens skriva ett ord om det. Jag ska bara inte se skiten mer...

Jag har varit på tränarutbildning idag hela dagen och ska så vara det i morgon också. Det är spelförståelse BAS 2som står på menyn och vi håller till i Halmstad. Det var en trevlig dag idag lördag och man får alltid så mycket med sig när man är på dessa utbildningar. Nu hoppas jag att det blir lika trevligt i morgon och att vi kan sluta några minuter tidigare så man hinner hem till den stora matchen mellan Chelsea och Arsenal...


//B

Den här gången, bara den här gången håller vi alla på ...

Jag är inte nöjd över det, det är inte ofta, det är mig emot, jag tror aldrig det har hänt innan och undrar om det någonsin kommer att hända igen. Men faktiskt så håller "vi alla United fan" lite på Arsenal i morgon dagens toppmatch mellan Chelsea och Arsenal. Ligan lever i högsta grad och det är United som leder just nu.

Skulle Arsenal ta poäng mot Chelsea i morgon så kommer United att fortsätta vara etta och ha lika många matcher spelade som Chelsea. Det skulle vara så underbart om ett uppretad Arsenal kan komma tillbaka efter förnedringen senast mot United och köra över Chelsea.

Så här jämt är det i toppen av tabellen.

1 Man United   25 18  2  5  61-20   56
2 Chelsea       24 17  4  3  58-20   55
3 Arsenal        24 15  4  5  60-28   49

I morgon söndag hoppas vi mycket på Arsenal, oavsett vilka ni andra håller på så är det en match man bara inte får missa. Det kommer att smälla både här och där. Arsenal vill inte förlora två stora matcher i rad...

Det är snart dags...
Matchen sänds på Canal+ sport

Har ni inte den kanalen så kan ni se den direkt på datorn genom att trycka HÄR


//B

Bolton och Bristol C. gjorde att jag INTE fick 100.000:-

Det blev tyvärr bara elva rätt på Stryktipset denna helgen och det var Bolton och Bristol C. som inte ville göra som jag ville. Nu blev det elva rätt och det får man väl vara nöjd med. Elva rätt har jag haft flera gånger, tolv rätt har jag också haft två gånger men faktiskt aldrig tretton rätt. Det är nämligen så att den gången jag får in tretton rätt så kommer det att ge bra med pengar, jag brukar inte spela så mycket "säkert" för den gången jag får in tretton rätt vill jag ju inte att det ger 3500:- utan då vill jag ju i alla fall ha minst 100.000:-

Så här spelade jag:

Stryktipset
 
Matcher Rätt rad  Mitt system  
1. Manch.U - Portsmo. Dubbelv  1      1          
2. Bolton - Fulham  X      1          
3. Burnley - West Ham  1      1   2      
4. Hull - Manch.C  1      1   2      
5. Stoke - Blackburn  1      1          
6. Sunderl. - Wigan  X      1 X        
7. Ipswich - Middlesbr  X        X 2      
8. Plymouth - West Bro.  2        X 2      
9. Barnsley - Watford  1      1          
10. Blackpool - Leicester  2        X 2      
11. Brist.C - Coventry  X      1          
12. Nottingh. - Sheff.W  1      1          
13. Scunthorp - Crystal P  2        X 2     
Jag brukar spela på Svenskaspel.se
Det positiva med det hela är att det är snart dags för stryktipset nästa vecka igen och då siktar vi på tretton rätt så klart ;)

//B
Det är inte långt kvar nu!!!

Ville bara påmina er om att det snart är dags för VM slutspel. Sverige är ju inte med men det brukar ändå bli årets höjd punkt.

VM börjar om:
//B


Leeds fixade omspel och kan ...

Leeds spelar i kväll hemma mot Tottenham efter att ha fixat omspel borta mot Tottenham senast. Matchen slutade 2-2 och jag tror åter igen på en målrik match, spelet på över 2,5 mål ger 1,85 och det är bra, jag testar det i kväll. Leeds har inget att förlora och kan gå för fullt, Tottenham måste göra mål och det passar Leeds att kontra in några mål...

Fulham är starka hemma och bör inte ha några problem med att ta hand om alla tre poängen hemma mot ett svagt Portsmouth till oddset 1,90.

Sevilla spelade mycket trevligt senast och vann helt rättvist mot Valencia med 2-1, i kväll kommer Getafe på besök och ska spela den första matchen av två i den Spanska cupen, jag tror Sevilla fixar ett bra resultat inför den andra möttet. Sevilla vinner i kväll till oddset 1,66

Inter
är bra just nu men de har haft svårt mot Fiorentina så jag avstår spel där.

Passa på att hämta en stor bonus på hela 200% innan matcherna börjar i kväll...


//B

Lill lördag i kväll när det gäller fotboll...

Det är bara Onsdag kväll men det är fullt med intressanta fotbolls matcher i kväll. Det hela börjar med matchen mellan Kalmar FF och FC Köpenhamn nu kl_19:30. Matchen sänds på Tv4 sport.

KL_20:45 är det dags för FA-Cupen där Leeds spelar mot Tottenham, det är andra matchen och den första slutade 2-2. Matchen sänds på Viasat fotboll.

Inter spelar mot Fiorentina i den Italienska cupen, tyvärr så sänds inte matchen på någon Svensk kanal. Matchen börjar kl_20:45 och kan ses på länken nedan.  

Kvällen fortsätter med Premier League matchen mellan Fulham och Portsmouth som börjar kl_ 21:00, matchen sänds på Canal+ sport 1.

Lill lördag avslutas med matchen mellan Sevilla och Getafe i den spanska cupen, matchen börjar kl_22:00 för alla de som orkar vara uppe så länge så sänds matchen på Tv4 sport.

Har du inte kanalerna så kan du se de genom att trycka HÄR

//B

Tack så mycket Hull City!!!

Matchen mellan HUll City och Chelsea slutade precis och Hull klarade av en poäng mot Chelsea som ÄNTLIGEN tappade poäng och är nu bara två poäng före United. Ligan lever fortfarande och Chelsea har en svår match i nästa omgång mot Arsenal, ett Arsenal som lär vara taggade som fan efter förnedringen senast mot United.

Det har verkligen varit en helt underbar vecka för United först med seger i derbyt mot City och sedan seger över Arsenal borta senast och nu tappar Chelsea poäng, det kan inte bli så mycket bättre. Eller jo, nu håller vi alla på Arsenal till nästa match så att de spöar Chelsea...

Manchester United spelar nu på Lördag mot Portsmouth och den stora matchen mellan Chelsea och Arsenal spelas på Söndag.

Celtic har fixat ett jävligt bra lån från Tottenham, det är Keane som ska spela för Celtic ett tag nu. I Malmö FF är Elanga tillbaka och nu kommer det att gå raka vägen ner till superettan, eller??? Ingen tror väl på allvar att han plötsligt denna gången skulle skötta sig och verkligen göra som Malmö och deras tränare vill. Han lär väl vara med ett tag i början och sedan sticka iväg igen...

Owen är på väg bort från United, det förstår jag, han är fortfarande för bra för att sitta på bänken hela tiden.

Zlatan har inte haft det lätt på senare tid, nu får han lite extra salt på såret då hans förre tränare Mourinho går ut och säger att de spelar bättre nu utan Zlatan, det är inte vad Zlatan behöver höra just nu...

Missade ni Sevillas andra mål mot Valencia som Alvaro Negredo gjorde så ska ni se den här nedan, det är så kyligt, så snyggt, så underbart och så jävla grymt...  se självMen som sagt var så tackar vi Hull i kväll för att de stoppade Chelsea från att ta tre poäng...


//B

Det är helt otroligt, det skiljde 23.000:- på …

För ett tag sedan ville jag göra ett test, jag ville kolla vad man kunde få för pris på en offert med vitvaror, jag bestämde mig för att skicka offert på åtta vitvaror som man behöver till ett hem. Jag skrev upp samma märke och exakt samma produkt nummer på vit varorna till samtliga jag kontaktade.  Jag har nu fått offerter från de flesta bolag och jag kan inte fatta att det är sant, att jag faktiskt vill ha samma vara men får så många olika priser.

 

Offerter har jag fått allt från de stora etablerade och välkända kedjorna till de mindre välkända bolagen.  

 

Jag sitter här och tänker hur mycket det egentligen kan skilja i pris från affär till affär. Det är ju helt otroligt att det kan göra så mycket. Jag har alltid vetat om det, att det skiljer ”lite” men jag kunde inte ens drömma om att det kunde vara så stor skillnad.

 

Skillnaden mellan den billigaste offerten jag fått och den dyraste är hela 23,000:-  och då ska ni veta att jag skrivit med produkt nummer så de kan inte ens skylla på det. Det är exakt samma varor jag fått offerter på men ändå skiljer det alltså så mycket pengar.

 

Man undrar bara om det är vanligt att folk bara köper från första bästa eller att man som jag kollar runt lite.

 

Nu har ni fått bevisat att det kan skilja så mycket som det gör. Skillnaden är trotts allt nästan en månadslön för oss vanliga människor.

 

Lycka till med era köp framöver och glöm inte bort att kolla runt lite innan ni slår till…

 

//B


Kan det bli bättre!?!?

Inte när det gäller fotboll i alla fall och man håller på Manchester United. Det har varit en helt fantastisk vecka för alla oss som håller på United. Först spöade vi City i den tuffa derby och sedan Spöade vi och pissade på Arsenal i den ”klassiska” hat mötet på Emirates Stadium.

 

Jag har skrivit det tidigare och jag skriver det igen, det är matcherna mot Arsenal som man längtar till och det är Arsenal man vill spöa ordentligt. Innan matchen trodde jag United skulle få svårt borta mot Arsenal och jag skulle vara nöjd med en poäng därifrån. Men vad händer? United dominerar totalt och utklassar Arsenal på deras hemma plan, man såg långt ifrån på Arsenal spelarnas min att de verkligen undrade vad fan det var som hände, det var så att de undrade om de drömde eller vad fan det var frågan om, United bara körde på och det var precis som på den gamla goda tiden när United bara öser på oavsett vad det står på resultat tavlan. Det är den United jag ÄLSKAR…

 

Jag är så glad och jag skrek så mycket under gårdagens match att mina granar undrade vad det var frågan om. Nästa gång det är dags för match mot Arsenal ska jag skriva en lapp att jag har fest innan matchen börjar och tejpa fast den på trapp uppgången ;)

 

United gjorde vad man skulle för att haka på Chelsea i kampen om Premier League titeln men vad fan är det med Chelsea, de vägrar ju tappa poäng, jag trodde och hoppades när Burnley kvitterade att nu håller de och det såg bra ut, Anelka var lite trött, Lampard kom ingen vart och det såg verkligen bra ut, Chelsea höll på att tappa poäng men då kommer John Terry och nickar in vinst målet. Jag gillar Terry som spelare men jag hatade honom i matchen mot Burnley, det är så typiskt att när Chelsea väl behöver mål som bäst så dyker han upp från ingenstans och avgör. Ligan lever i alla fall.

 

Det jag minns mer från helgen är Real Madrids mål som Guti passade till. Det var helt jävla otroligt. Jag vill inte ens försöka förklara eller säga hur otroligt bra det var, du måste bara se den och du kan göra det här nedan.

 

 

 

I kväll ser vi Sunderland mot inkast specialisterna som sänkte Arsenal senast, Stoke.

 

//B


RSS 2.0