<>
<>
classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="https://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" id="39279ffdf1c444919cf4553ab38d97f3" width="728" height="90">

En Riktig Klassiker spelas idag på Emirates stadium. Se den direkt på din dator

I dag spelas en riktig klassiker på Emirates Stadium, det är matchen mellan Arsenal och Manchester United där super viktiga poäng står på spel för båda lagen. Det känns som att det är lite vinna eller försvinna som gäller. Vinner Arsenal så är United hela fyra poäng bakom ledande Chelsea, skulle United vinna så är Arsenal hela fem poäng bakom Chelsea och då känns det svårt att ta in på Chelsea som vägrar förlora...

Det är matchen du bara inte får missa, den måste ses. Det är ett riktigt hat mötte som brukar smälla på alla sätt. Nu när dessutom viktiga poäng står på spel så lär det bli extra trevlig match att se på. Matchen sänds så klart på Canal + och börjar kl_17:00

Vill du se matchen men inte har kanalen så kan de se den HÄR


//B

Juve med ny tränare bara...

Juventus fick nog av Ferrara och sparkade honom nu i veckan efter Inter förlusten. Nye tränaren Zaccheroni som är före detta Inter och Milan tränare tar över och hinner knappt andas innan det är dags för en "stor" match mot Lazio.

Vi alla som följt fotboll ett tag nu vet att det brukar ge snabb effekt vid tränar bytet, i alla fall ett tag den närmaste tiden, det som att spelarna plötsligt höjer sig ett litet snäpp för att visa sin tränare att det är de han ska satsa på innan man går ner igen till sitt vanliga jag.

 

Jag har sett Juve flera matcher i år och jag måste säga att de har spelat bra, oftast fått ta ledningen men sedan raserat och som oftast förlorat på senare tid. Nu tror jag att den nye tränaren sätter sitt prägel och spelarna kommer att kämpa lite mer så att de i dag mot Lazio håller ledningen eller gör minst ett mål till. Så att man vinner till oddset 1,72. Juve med ny tränare bara kör över Lazio i kväll...

 

Jag tror mycket på Egypten idag till oddset 2.10. Det är de som har spelat den bästa fotbollen och jag fattar inte att man får över två gånger pengarna på Egypten mot Ghana som haft mycket tur som tagit sig till Final och lär vara mycket nöjda med just det.

 

Den stora matchen i dag är annars ARSENAL – Manchester UNITED. Att tippa vem som vinner tror jag bli svårt, men eftersom båda behöver poängen så mycket om de ska hänga på Chelsea så tror jag på en målrik match. Mitt tipps bli 2-2 men jag spelar så klart på över 2,5 mål till oddset 1,95. Sen skulle jag inte bli allt för ledsen om United vinner med 1-0 ;)

Det är i alla fall matchen du bara inte får missa. Jag kommer under dagen att fixa en länk så alla som vill kan få se den direkt på sin dator.

 

Så länge kan du passa på att hämta hem en bonus på hela 200% så har ni lite extra stålar att spela med i kväll och till helgen. Hämta den genom att trycka HÄR


//B


Flera toppmatcher idag, du kan se de direkt på din dator!!!

Det är full fart i Europa fotbollen idag, många intressanta matcher att titta på om man har tid över. Både Real Madrid och Barcelona spela i kväll på borta plan. Liverpool, Birmingham, Tottenham och Aston Villa med mera spelar också idag och du kan se alla matcherna direkt på din dator utan att behöva betala en massa pengar för onödiga kanaler.

16:00

Liverpool - Bolton kan du se om du trycker HÄR


Birmingham - Tottenham kan du se om du trycker HÄR


17:00

Nigeria - Algeriet (Afr mästerskapen bronsmatch) ser du om du trycker HÄR


18:30

Burnley - Chelsea ser du om du trycker HÄRMatcherna:


Cardiff - Doncaster  16:00

Leicester - Newcastle  18:15

Napoli - Genoa 20:45

Sp Gijon - Barcelona   
20:00
                                      
La Coruna - R Madrid   22:00


Ser de genom att trycka här nedan och registrera dig (Det är helt gratis att registrera sig och man behöver inte spela om man inte vill) Vill man spela så passa på när du registrerar dig genom banen här så får du en insättning bonus med 100% på upp till 1000:- tänk på att Bet 365 har otroligt bra utbud av Livespel.

Matchen och bonusen får du här--->//B

Över 2,5 mål spelet är bra i dag!!!

Jag har läst på lite om dagens matcher och det är svårt att hitta några "säkra" spel. Det är dock bra dag att spela liten peng på stora odds. Det är felar matcher som är riktigt svåra att förutse och som kan gå hur som helst.

 

Jag har dock hittat ett bra spel till idag. Jag tänker på Napoli mot Genoa, jag läste att Glenn Strömberg trodde på Napoli vinst och det kan jag väl hålla med om till vis del. Trotts att Genoa har bra form just nu. Men det är inte det jag tänker på, jag bryr mig inte vem som vinner. Jag vill ha mål i den matchen och jag tror mycket på att vi kommer att få se många mål i den matchen. Så mitt spel blir över 2,5 mål till oddset 1,95. Det tycker jag är bra med två starka lag som gör en hel del mål. Det får gärna bli 2-1 till Napoli för min del.

 

Matchen sänds på Bet365. Tryck bara här nedan och registrera dig (Det är helt gratis att registrera sig och man behöver inte spela om man inte vill) Vill man spela så passa på när du registrerar dig genom banen här så får du en insättning bonus med 100% på upp till 1000:- tänk på att Bet 365 har otroligt bra utbud av Livespel.

Matchen och bonusen får du här--->


Handbollen närmar sig finalen och idag spelas två super intressanta matcher. Kroatien möter Polen och i den andra semifinalen spelar Island mot Frankrike. Jag såg Kroatien spela mot Danmark senast och blev mycket imponerad av deras spel. Framförallt så var Målvakten Halilovic helt otrolig. Kan han spela bara hälften så bra som han spelade mot Danmark så tror jag mycket på Kroatien i kväll. Polen kan vara lite nöjda nu när man kommit så långt och slappna av lite och då hugger Kroatien som verkligen vill passa på att vinna en stor turnering innan de ”äldre” grabbarna slutar och lämnar plats för yngre generation.

Matchen mellan Island och Frankrike vill jag inte börja tänka på vem som vinner. Sten tuff match vet jag att det kommer att bli…

 

Jag skulle aldrig spela Liverpool i dag mot ett vilt kämpande Bolton som har allt att vinna i den matchen mot ett Liverpool som nu dessutom störs av tränar rykten (det ryktas ju att Benitez ska får sparken eller lämna). Aldrig att jag spelar Liverpool till 1,35 i odds…

 

Mer om dagens matcher kommer senare…

 

Så länge kan du passa på att hämta hem en bonus på hela 200% så har ni lite extra stålar att spela med i kväll och till helgen. Hämte den genom att trycka HÄR


//B


Behöver du någonsin peppa dig själv så är det...

Skulle du någonsin behöva peppa dig själv lite extra inför en match eller något speciellt du ska göra så ska du se det här och lyssna noga...
Det har hjälpt mig många gånger...

//B

Det går bra nu...

Två kvällar i rad har jag nu fått in mina tips, det började med United mot City och fortsatte igår först med Island som slog norge och sedan Inter som slog Juventus, samt över spelet på Inter-Juventus.

Att det var tur när det gäller Inter matchen kan jag hålla med om till vis del. Men faktum återstår att det är något som stör Juventus just nu, det visade de återigen i går när de hade ledningen men inte kunde hålla det mot Inter.

I dag fick vi veta att det vart för mycket runt tränar byttet som stört hela laget, Nu får vi se hur det går med den nye tränaren. Jag tror Benitez snart tar över Juventus. Det skulle både Juventus och Liverpool må bra av.

I dag Fredag tar jag det lungt när det gäller spel, det är full fart nu till helgen och massor av trevliga spel att gå igenom. Vad sägs om ÅRETS MATCH mellan Arsenal och Manchester United. Vist måste vi se den...

I morgon kör vi på och jagar nya vinster...

//B

Inte Inter nej…

I kväll är det dags för kvartsfinalen av Coppa Italia. Det är inte vilken match som helst utan det är stor mötet mellan Inter och Juventus. Glöm första match och sedan avgöra i returen, det är i kväll det ska avgöras. Inga dubbel möten alltså.

 

Inter kommer med grym själv förtroende efter segern i derbyt mot Milan. Juventus kommer från mycket mediokra matchen på senare tid och det har spekulerats vilt om tränar bytte med mera. Men frågan är om det hjälper att bytta tränare. Det är inte det jag ska avgöra i kväll utan jag koncentrerar mig på att tippa matchen jag låter tränar bytet till någon annan att skriva om…

 

Matchen ja, man kan ju tro att Juventus tar det här eftersom det är det enda kvar som Juventus eventuellt kan vinna. Men tyvärr så står Inter på den andra planhalvan och en vis Mourinho som skiter i vad det är för match, han vill vinna och han ska vinna den oavsett vad som gäller. Så nej inte Inter nej, de förlorar inte nu för tiden!!!

 

Inter kommer med en bra lag till dagens match, man får tillbaka Eto´o som åkt ur Afrikanska mästerskapet och han lär ju vara mycket intresserad av att få spela igen. Inter vinner i kväll av bara farten, man vill vinna många titlar och har grym form just nu.

 

För Juventus del så stör det så klart alla rykten det snackas om och förlusten mot Roma sved nog extra hård på självförtroendet så tyvärr så tror jag inte de har något att hämta på San Siro i kväll.

 

Inter spelas till oddset 1,72. Men även här tror jag på en målrik match eftersom det är ju i kväll det avgörs gör det ena laget mål så är det liksom inget att förlora då är det bara ösa på med allt framåt och då vet vi att kontringar kommer åt andra hållet och så fortsätter det…

Så spelet på över 2,5 mål till oddset 1,95 är bra.

 

Hämta hem bonusen innan du spelar i kväll. Tryck här -->
För att se matchen tryck HÄR//B


Ni följde väl mitt tips igår? I så fall...

Jag trodde verkligen mycket på United igår och tipsade på min blogg om det. Men jag tipsade än mer och trodde än mer på att det skulle bli fler än 2 mål. Jag tipsade om oddset på Över 2,5 till oddset 1.85. Det sänktes ner till 1,66 innan matchen började. Nu blev det som alla vet 3-1 till United och båda mina spel gick som väntat.

Grattis till er som följde mitt tips...

När jag ändå är i farten och berömmer mig själv så kan jag också säga att då jag skriver på Unitedsverige.se inför matcherna så skrev jag att United skulle vinna med just 3-1 och minst ett mål av Rooney. Jag känner mig rätt så nöjd ;)

I kväll är det rätt så mycket att gå igenom, många trevliga matcher. Vad sägs om Inter - Juventus i Italienska cupen, viktiga matcher i handbollen och Afrikanska mästerskapets semifinaler...

Återkommer med mer info samt mitt bästa spel till i kväll...

Så länge kan du passa på att hämta hem en bonus på hela 200% så har ni lite extra stålar att spela med i kväll och till helgen. Hämte den genom att trycka HÄR

 


En helt egen inlägg om dagens match kommer inom kort på min blogg så håll utkik på första sidan om du vill se den matchen (Inter – Juventus)


 

Det som är intressant i dag/kväll är ju handbollen. Det är snart match start mellan Norge och Island. Jag tror mycket på Island som har allting i egna händer och vid vinst garanterat är vidare i turneringen.
Det är Nämligen så att Danmark och Kroatien mötts i den andra matchen och Kroatien har sju poäng följd av Island sex poäng och Danmark också sex poäng.

Så Island vinst och de är vidare. Jag tror Island fixar det till oddset 1,60. Men vilken grym och avgörande match det blir mellan Danmark och Kroatien. Den måste man bara se, tippa nej tack inte den matchen…


//B


Store bror visade vem som är störst i stan!!!

Store bror är alltid store bror, det visade United igår när man slog City och tog sig till final i liga cupen. Det roliga här är att jag är helt säker på att Sir Alex Ferguson inte hade ställt upp med så bra lag om det inte var City som stod på den andra sidan. Men efter första matchen och den kaxighet som hela City visade gjorde att SAF ställde upp med det bästa han har och då visade man att man är störst i Manchester staden och det kommer man alltid att vara.

City hade ledningen på alla sätt. Nu är det dock Sir Alex Ferguson - Mancini 2-1, Rooney - Tevez 4-3 (Rooneys enda mål i absolut sista minuten var värt mer är alla tre Tevez målen) United Fan - City Fan 2-1 och Manchester United - Manchester City 4-3. Nu är det avgjort.

Manchester United är störst i MANCHESTER STADEN...

Nu är ni inte lika kaxiga alla City anhängare!?!


//B

Rooney nickade United till Final!!!

Nu är matchen slut och United har precis tagit sig till Final. Det är så klart Rooney som avgör, det är så rätt man som det bara kan bli. Det är Rooney som förtjänar att avgöra en sån här match.

City trodde att man tog sig till final efter första matchen men det är först nu som matchen är slut och det avgjordes vem som är STÖRST i MANCHESTER STADEN.

                            MANCHESTER UNITED SÅ KLART

Lille bror City får försöka klara av fjärde platsen i ligan och vara nöjda med att vara just lille bror till United.

Det känns så jävla underbart just nu att United fixade detta, det var för viktigt för personligt för att man skulle förlora i kväll mot just City. Nu kan jag sova gott i kväll och ta nya tag till på söndag då det är en ny stor match. Den mellan Manchester United och Arsenal.

Men först njuter vi att United är i Final...

//B


Manchester derbyt direkt på din dator!!! Se den...

Det står 2-1 till city och City ledder på alla sätt inför kvällen match men det är i kväll som det gäller, det är matchen alla vill se (även de som inte håller på ett Manchester lag), det är matchen ingen vill förlora alla vill vinna. Sir Alex Ferguson mot Mancini, Rooney mot Tevez, City fans mot United fans, Röda mot blåa. Vilka är störst och vackrast och bäst i Manchester staden, det är rond två av två och det är nu det ska avgöras. Spänn fast säkerhets bältet och håll i er för nu smäller det...

Matchen börjar kl_20:55 och sänds direkt på Canal+

Har du inte den kanalen så är det inga bekymmer.
Matchen sänds också på Bet365. Tryck bara här nedan och registrera dig (Det är helt gratis att registrera sig och man behöver inte spela om man inte vill) Vill man spela så passa på när du registrerar dig genom banen här så får du en insättning bonus med 100% på upp till 1000:- tänk på att Bet 365 har otroligt bra utbud av Livespel.

Matchen och bonusen får du här--->Matchen kan du också se om du trycker här


//B


Dagens match är ju så klart ....

Det är väl ingen som har missat att det är dags för den andra matchen i Manchester derbyt. Ni kommer ihåg att för en vecka sedan så förlorade United mot City och det var Tevez tillsammans med målvakten Given som var grym i mål som avgjorde för Citys del.

I kväll är det alltså dags för den andra matchen och det är i kväll det hela avgörs. PÅ Old Trafford kl_21:00. Det är ju matchen du bara inte får missa.

Vi som såg matchen senast vet ju att hade matchen pågått i tio minuter till så hade United fått in minst ett mål till. Jag tror mycket på att United vinner i kväll. Oddset är så där 1,66. Jag gillar oddset på över 2,5 mål till 1.85 mycket mer och det är den jag kommer att koncentrera mig på.

Det är ju så att gör United ett mål så måste city göra ett. Att United gör ett mål är så klart det bara kan bli. Kvitterar sedan City så måste United göra mål och så vidare. Med andra ord kommer det att smälla på både i närkamperna och i mål...

Vill du se matchen kan du se den på Canal+. Har du inte kanalen så är det lugnt. Det går att se matchen direkt på datorn.
Håll koll på min blogg så kommer det en länk sedan.

Nu håller vi alla på United i kväll så att de kör över City och det med mycket mål så att vi alla kan skratta oss till banken sedan...


//B

Vem kan Burnley bättre än självaste Owen Coyle!!!

I kväll är det full fart i England. Det spelas massor av fotboll och flera intressanta matcher. Den enligt mig mest intressanta i kväll är utan tvekan derbyt mellan Bolton mot Burnley.

Ni kommer väl ihåg att för bara några veckor sedan så gick Owen Coyle Burnleys tränare till just Bolton. Det sågs som stöld av Burnley som inte ville släppa iväg sin tränare. Nu är han dock tränare för Bolton och vem kan då Burnley bättre än tränaren själv. Han vet hur de spelar och vad som behöves stoppas, han kan deras spelarnas styrkor och svagheter. Nu ska han dessutom ta viktiga poäng för sitt Bolton som kämpar för att klara sig kvar.

Det är mycket viktig match för båda lagen. Vid Bolton vinst går man förbi Burnley och lämnar nedflyttningsplatsen. Det tror jag att Bolton klarar. Bolton vinst ger 1.80 i odds.

Jag är dock mer intresserad av oddset på över 2,,5 mål som ger hela 1.85. Båda lagen släpper in mycket mål och gör en hel del också. Gör ena laget ett mål så finns det inget annat än att jaga kvittering och då kommer det att springa iväg. Ingen vill förlora denna match och båda lagen vill vinna den. Det blir minst tre mål.

Jag hoppas att vi får se Johan Elmander från start i kväll.


Matchen sänds på canal+ :har du inte kanalen och vill se matchen tryck här

Liverpool är också ett bra spel i kväll, de har börjat plocka lite poäng och det sägs att Gerard är tillbaka till kvällens match. bra chans till vinst över Wolves.


//B

varför alltid lika nervöst!!!

Jag skulle besiktiga bilen i går i Halmstad, jag kör in som vanligt och jag måste säga att jag gillar deras system, det står tydligt ens regnr när det är dags för en och vilken port man ska köra in på. Där kommer personalen fram och tar hand om bilen. Allting funkar bra så långt.

När han ska mätta avgaserna så råkar han se min halsduk som jag har i bilen. Det är en Manchester United halsduk och den syns. Han säger då till mig, var det slut på Liverpool halsdukar efter som du köpte en United. Jag skrattar och säger nej nej, det är United som gäller. Han ler lite och dum som man är så kan  jag inte låta bli att säga att det inte går så bra för Liverpool just nu. Med ett litet leende, tala inte om det säger han och försöker tala om för mig att de haft otur med skador och jag bara ler. Sen tänkte jag på att det är ju han som ska godkänna min bil. Så det var inte så smart att ta upp hur dåligt det gått för Liverpool och att det gått hyfsat bra för United som ledder ligan just nu.

Som tur är så var det inget att påpeka för min bil. En S60 2004 som gått 11.000 mil ska man ju inte hitta så mycket fel på. Men av någon andledning så är jag alltid lika nervös inför besiktningen för mina bilar. Varför vet jag inte riktigt. Men jag tror att det har att göra med att man hade riktigt gamla bilar precis efter man fick körkort och då var man ju på riktigt oroligt om bilen skulle gå igenom och visst fick man tvåor på besiktningen allt från för dåliga avgaser till för dåliga bromsrör m.m. Så det måste vara det som sitter kvar och som gör att man alltid är lika nervös inför ett besök till Bilprovningen...


//B


Svenska landslaget var Lika bra som ljudet på TV4!!!

Fotboll

Jag såg verkligen fram emot matchen mot Oman i Muskat. Jag trodde verkligen att de unga hungriga Svenska spelarna skulle ta chansen och visa sig för sin nye tränare. Men jag blev besviken. Det var låg tempo och fattigt med idéer, Oman var inte alls bra men Sverige var sämre och hade det inte varit för Svenssons "tur" mål så hade och borde matchen slutat 0-0 och bevisat hur dålig träningsmatch det var.

Den enda som ville, försökte och testade var Emir Bajrami. Jag kan inte förstå hur Lagerbäck kunde låta bli att ta med honom. Hoppas Hamrén fick ut något av matchen för vi som såg på blev inte imponerade alls, det var så dålig tempo på matchen att man kunde somna.

Ljudet på tv4 var dålig eller så fungerade den inte alls, när den fungerade så var det efter, man fick först se chansen sedan efter 20 sekunder höra publikens jubel. Vi ska dock inte klaga på tv4 dåliga ljud utan vara tacksamma för att de sände matchen.

Matchen var precis lika dålig som tv4 ljudet på matchen...

Handboll

Jag varnade inför matchen mot Polen, Sverige spelade ganska bra men Polen var bättre och vann helt rättvist. Nu måste Sverige slå Tyskland som fick oavgjort mot Slovenien. Jag tror det blir svårt mot Tyskland men det är inte alls omöjligt då Tyskland precis som Sverige håller på att bytta ut de gamla spelarna mot de unga och då tar det tid att få ihop ett bra lag...

Det är i alla fall en match man bara ska se...


//B


Trevlig lill-lördag med massor av ...!!!

Det är Onsdag och massor av trevlig sport att se på tv i kväll. Det bästa av allt är väl att TV4 sänder det mesta så alla kan få se det. Men också att Sverige är inblandat i både Handboll och Fotboll i dag.

# Först ut är Sveriges fotbolls herrar som ska spela mot Oman i exotiska Muscat i Oman. Matchen mellan Sverige - Oman börjar kl_16:30 och sänds på TV4.  (Det tackar vi för)

# Kvällen fortsätter med Handboll, det är matchen mellan Slovenien-Tyskland som spelas i samma grupp som Sverige finns i. Sverige förlorade första matchen mot just Slovenien med 25-27 efter att ha haft en stor ledning i första halvlek. Matchen mellan Slovenien-Tyskland börjar kl_18:30 och sänds på TV4 Sport

# Kl_20:30 är det dags för Sveriges handbolls lag att spela match igen och jag hoppas man kan tända till igen efter förlusten i går. Man måste nu vinna för att ha möjlighet att gå vidare i turneringen. Matchen mellan Sverige och Polen börjar kl_20:30 och den sänds också på TV4.

# Vill du ändå ha mer. Då ska du så klart se matchen mellan Liverpool och Tottenham. Den matchen börjar kl_21:00 och kan bli en riktigt trevlig match att se på. Matchen sänds på Canal+ sport 1. Har du inte den kanalen och vill se matchen direkt på din dator så kan du se den här

# Vill du istället se semifinalen mellan Aston Villa - Blackburn så kan du se den på Bet365 där du också kan få en bonus om du väljer att spela med de.
Tryck här ---->Det är bara Onsdag idag men det blir en trevlig Lill-Lördag med massor av trevlig sport att se på...


//B3,15 för Tottenham vinst över...

Fotboll

I kväll spelar Liverpool mot Tottenham utan Fernando Torres, Steven Gerrard, Yossi Benayoun och Glen Johnson som har gjort 27 av Liverpools 46 mål den här säsongen och samtliga saknas fortsatt skadade.

Tottenham vinst ger hela 3,15 och jag tycker det är värt att testa. Liverpool är dessutom helt ur form och Utan Torres och Gerrard har man ingenting. Ännu bättre spel är det om man spelar oavgjort eller Tottenham som ger hela 1,55 i odds. Det är bra med tanke på att Tottenham ligger fyra poäng före Liverpool i tabellen och kan vara nöjda med att hålla Liverpool borta från fjärde platsen.

Arsenal bara kör över Bolton i kväll till ett dåligt odds 1,20...

Sverige ger hela 1.72 mot Oman, jag tror Sverige vinner i dag med många hungriga spelare som vill visa sig för sin nye tränare.


Handboll

Tyskland vinner över Slovenien i kväll till oddset 1.65 och det är bra odds. Slovenien var inte bra mot Sverige igår och låg under klart i första halvlek. Men tyvärr så slutade Sverige spela och trodde att det var klart. Det misstaget gör inte Tyskland utan kör på från början till slut.

Sverige får det svårt i kväll mot Polen som var riktigt bra mot Tyskland. Jag avstår spel från den matchen helt och hållet.


//B


Första ronden, Mancini - Sir Alex 1-0!!! Jag längtar...

Jag längtar redan till nästa match, jag önskar det vore 27e januari redan idag. Jag önskar att den andra matchen skulle spelas i går direkt efter slutsignalen. Jag bara önskar att matchen skulle fortsatt i bara tio minuter till.

Manchester Derbyt hade allt, det var het match med många varningar men aldrig fult utan bara tufft. Det är precis så som det ska vara, Manchester United började bäst och hade flera bra chanser att göra mål på, man fick också utdelning efter 17 minuter när först Rooney skarvade men målvakten Given räddade och på returen kunde Giggs göra en av sina enklaste målen.

Det var på något sätt som att man viste om det, att Tevez skulle få sin revansch. Som han fick det, han gjorde först 1-1 på straff, det trotts att hela United försökte psyka honom med alla medel. Van Der Sar gjorde allt för att det skulle ta tid, Rooney stod bara någon meter ifrån Tevez och pratade konstant, det var inga snälla ord där inte. Men det hjälpte inte, det var Tevez kväll. Han tryckte in bollen stenhård mitt i mål, hela målet rörde sig. Det var inte nog för i den 65e minuten nickade Tevez in ledningsmålet och slutresultatet 2-1 till City.

Första matchen av två är avgjord och det står. Rooney - Tevez 0-2, Mancini - Sir Alex 1-0, Manchester City - Manchester United 2-1. Carlos Tevez - Sir Alex Ferguson 10-0. Utklassning, stor seger för Tevez över Sir Alex som sålde honom och hellre ville ha den lata jävla Bervatov och inte gjorde mer för att få behålla Tevez som jobbar och sliter mer under en match än vad Bervatov gör på hela sin karriär.

Första matchen är över men det är inte avgjort än, Manchester United spelade bra och kan vända det här. Det gör de hemma...

Jag längtar redan...

//B


Handbolls EM drar igång i kväll, så här ...

I kväll är det äntligen dags för Hanbolls EM som i år spelas i Österrike mellan den 19 och 31 januari. Det hela börjar kl_18:00 i kväll och först ut är så klart Österrike som spelar mot Danmark, detta ska Danmark fixa men tänk på att Österrike spelar hemma och kommer att växa med hjälp av publiken. Vi vet sen tidigare att både i fotbolls VM och EM men också i Handbolls VM och EM brukar det skrällas i första omgången med hemma nationen inblandat. Österrike ger hela 11 i odds vid vinst och hela 18 om det skulle sluta oavgjort!!!

Sverige spelar i kväll mot Slovenien, matchen börjar kl_20:30 och sänds på tv4. I Sveriges grupp finns också Tyskland och Polen som också spelar i kväll. Den matchen börjar kl_18:30 och sänds på tv4 sport, man kan också se matcherna direkt på datorn på http://www.nyhetskanalen.se/ 

Hela turneringen spelas så här:

Tisdag 19 januari


Onsdag 20 januari


11:00 Direkt från Sveriges träning (Nyhetskanalen)
18:15 - 20.00 Slovenien - Tyskland
20:00 - 21:55 Polen - Sverige (Nyhetskanalen/TV4)
21:55 - 22:15 Eftersnack (Nyhetskanalen)
20:10 - 21:45 Ungern – Spanien (Nyhetskanalen Handboll)
24:00 - 01:45 Ungern – Spanien (eftersändning TV4 Sport)

Torsdag 21 januari

17:30 Direkt från Sveriges träning (Nyhetskanalen)
17:55 – 19:50 Ukraina – Kroatien (Nyhetskanalen/TV4Sport)
20:00 – 21:55 Serbien - Danmark (Nyhetskanalen/TV4Sport)
20:05 - 21:25 Norge – Ryssland (Nyhetskanalen Handboll)
24:00 - 01:45 Norge – Ryssland (eftersändning TV4 Sport)

Fredag 22 januari

10:00 Direkt från Sveriges träning (Nyhetskanalen)
17:55 - 19:55 Tyskland - Sverige (Nyhetskanalen/TV4)
18:10 – 19:45 Frankrike – Spanien (Nyhetskanalen Handboll)
22:05 – 23:30 Frankrike – Spanien (eftersändning TV4Sport)
19:55 – 22:05 Polen – Slovenien (Nyhetskanalen/TV4Sport)

Lördag 23 januari

17:55 – 19:50 Kroatien – Ryssland (Nyhetskanalen/TV4Sport)
20:10 – 21:50 Danmark – Island (Nyhetskanalen)

Söndag 24 januari

16:00 – 18:00 Grupp 2
18:00 – 20:00 Grupp 2
20:00 – 22:00 Grupp 2

Måndag 25 januari

16:00 – 17:45 Grupp 1
18:00 – 19:45 Grupp 1
20:00 – 22:00 Grupp 1

Tisdag 26 januari

16:00 – 18:00 Grupp 2
18:00 – 20:00 Grupp 2
20:00 – 22:00 Grupp 2

Torsdag 28 januari

16:00 – 18:00 Grupp 2
18:00 – 20:00 Grupp 2
20:00 – 22:00 Grupp 2

Lördag 30 januari

13:45 – 15:45 Semifinal 1
16:15 – 18:15 Semifinal 2

Söndag 31 januari

14:45 – 16:40 Match om tredjepris
17:00 – 19:00 Final


//B


Manchester Derbyt direkt på din dator!!!

I kväll smäller det, det är matchen alla vill se (även de som inte håller på ett Manchester lag), det är matchen ingen vill förlora alla vill vinna. Sir Alex Ferguson mot Mancini, Rooney mot Tevez, City fans mot United fans, Röda mot blåa. Vilka är störst och vackrast och bäst i Manchester staden, det är rond ett av två och det är nu det ska avgöras. Spänn fast säkerhets bältet och håll i er för nu smäller det...

Matchen börjar kl_20:55 och sänds direkt på Canal+ sport 1.

Har du inte den kanalen så är det inga bekymmer.
Matchen sänds också på Bet365. Tryck bara här nedan och registrera dig (Det är helt gratis att registrera sig och man behöver inte spela om man inte vill) Vill man spela så passa på när du registrerar dig genom banen här så får du en insättning bonus med 100% på upp till 1000:- tänk på att Bet 365 har otroligt bra utbud av Livespel.

Matchen och bonusen får du här--->//B


Kameruns kameni höll på att ...

Det blev en lyckad kväll till slut ändå. Jag trodde mycket på Kamerun idag och gick hård ut med det tipset som dagens bästa spel till 1,50. Det började inte alls bra när Zambias Mulenga gjorde mål efter bara åtta minuter spelade.

Det dröjde sedan länge innan Kamerun först kvitterade och sedan tog ledningen och allt var som det skulle. Kamerun såg ut att ta en enkel vinst. Tills målvakten Kameni gör en idiotisk utrusning och fäller Zambia spelaren långt ute på kanten och helt onödigt ger Zambia chansen att kvittera på straff till 2-2 genom mål av Katongo.

Men när det återstod mindre än fyra minuter av ordinarie tid så lyckades Kamerun trycka in vinst målet och slut resultatet fram till 3-2 målet och den som räddade kvällen är Idrussou. Kameruns Kameni höll på att förstöra min kväll...

//B

Man får hela 1,50 i odds För...

Söndag och mycket spel att gå igenom, jag har kollat runt lite och jag tycker att Kamerun med Samuel Eto'o på topp mot Zambia är ett bra spel, oddset 1,50 tycker jag är bra. Kamerun förlorade något oväntad sin första match mot Gabon med 0-1 och nu måste det bli vinst om man ska leva vidare i turneringen.

Första matchen är alltid första matchen och det är då "skrällarna" brukar komma. Så också i Afrikanska mästerskapet där första omgången bjöd på flera överraskande resultat. Men när andra omgången drog igång så var ordningen återställd och favoriterna höll. Det gör Kamerun också idag och vinner med 2-0 efter mål av just Eto´o...

Aston Villa har topp chans att gå upp på samma poäng som City och Tottenham eftersom de tappade poäng i går. Man vill utmana på riktigt om topp fyra placeringen och vinner idag till oddset 1,53 mot ett för tillfället svagt West Ham som kämpar för att hålla sig över nedflyttnings sträcket.

Mallorca är verkligen ett hemmalag. man har vunnit samtliga hemma matcher (åtta matcher) i årets La liga. I kväll möter man La Coruna och jag tror de får sitt nionde hemma vinst i kväll. Jag vill testa en liten slant till oddset 2.10 för Mallorca seger.

Tills sist se upp för favoriterna Arsenal som idag spela borta mot Bolton med den nye managern Owen Coyle. Det brukar ofta ge effekt på manager bytte de första matcherna, jag tror Bolton kan höja sig idag och ge Arsenal en hård kamp om poängen och då är 1,50 i odds för Arsenal åt helvete för lite enligt mig.

//B5 gånger pengarna på att Larsson spelar är taget!!!

Som alla vet så är Henrik Larsson den nye tränaren för Landskrona som spelar i Superettan 2010. Nu finns det odds på att han kommer att göra någon match för Landskrona. Som spelare då. Det tycker jag är ett mycket bra odds. På 5 gånger pengarna.

 

Larsson spelade så sent som 2009 i Helsingborg där han var given i startelvan, det är väl själv klart att Landskrona kommer att få lite skador eller någon viktig match som behöver vinnas och då är Larsson tillsammans med assisterande tränaren kloka nog att skriva upp Henke med nummer 32 på topp i startelvan.

 

Glöm inte bort att han bara för några år sedan spelade för Barcelona och Manchester United så förstår ni att Superettan 2010 är inga problem för Henke med grym fysik…

 

//B


Den enda som kan ersätta Ferguson är …

Det har gått så där för United ett tag nu, de är inte alls lika stabila som de brukar vara och det har så klart satt igång spekulationer om att sparka självaste Sir Alex Ferguson!?!

 

Jag kan dock lugna er med att man sparkar inte Ferguson. Den dagen Ferguson inte finns kvar som tränare för United är efter att ha lämnat självmant. Det är väl fan ingen jävel i United organisationen som ens vågar nämna att bli av med Ferguson, än mindre att ge honom sparken. Det finns bara inte.

 

Skulle någon jävel mot all förmodan visa sig vilja ”sparka” Ferguson så åker han ut ur styrelsen fort som bara den. Att bolagen ger 13 i odds  är för lite egentligen, det kan få vara 100 och det är ändå inte spelvärd. För det kommer aldrig at hända.

 

Men jag hoppas och tror att han snart inser det själv att det snart är slut, varför inte efter denna säsong. Det räcker nu, du har varit med om mycket och du kommer aldrig att glömmas bort av någon för det du lyckats göra med United. Men nu är det dags för dig att gå i pension.

 

Den dagen Sir Alex Ferguson väljer att sluta, läs noga väljer att själv sluta finns det bara en person som ör stark nog att klara av det efter Sir Alex, jag tänker så klart på Mourinho. Han är den som skulle passa bäst i United. Speciellt efter Sir Alex där alla kommer att jämföra den nye United tränaren med just Ferguson. Då vet vi alla att ingen är bättre lämpad än just Mourinho.

 

Det tror jag även Uniteds ledning vet om och säkert har det i tankarna. Oddset på att Mourinho tar över United efter Ferguson skulle jag vilja se, allt över 5 gånger pengarna är taget. Enda som får mig att tveka lite är om Liverpool fortsätter så dåligt som de gjort hittills och att de hinner knytta till sig Mourinho innan Ferguson väljer att sluta i United.

 

För till England kommer Mourinho snart, mycket snart…

 

//B


2,05 i odds på över spelet i kväll, det är bra!!!

Juventus och Milan spelar i kväll, det är en stor match som ingen lag vill förlora men båda "måste" vinna för att hänga på Inter som nu ledder Serie A med hela elva poäng föra Milan och tolv poäng föra Juventus.

Det finns bara en sak att tänka på här. Offensiv... annars kan ni hälsa hej då till Liga guldet redan nu.

Gör ena laget mål så finns det inget att tänka på än att satsa framåt.

Att det blir minst tre mål tror jag mycket på. Att jag får 2,05 i odds gillar jag också.

Odds 2,05 på Över 2,5 mål, det är dagens spel...

//B

Toppmatch i kväll mellan Juventus - Milan, se matchen direkt på datorn!!!

Inter lyckades till slut vinna över ett vilt kämpande Siena med Albin Ekdal som målskytt. Siena ledde med 3-2 fram till den 88 minuten innan Inter kunde vända och vinna med 4-3.

Nu måsta Juventus och Milan vinna för att hänga med Inter om guldet i Italien. Grejen är bara den att båda lagen kan inte vinna i kväll. För de spelar mot varandra ;)

Jag gissar på att det kommer att bli en målrik och otroligt bra match att se på. Båda lagen vill vinna och det kommer att smälla ordentligt i varje närkamp.

Det är matchen som ingen lag vill förlora. Stora stjärnor som ska göra upp i kväll...


Matchen börjar kl_20:45 och jag tänker se matchen det är en sak som är klart. Vill du också se matchen direkt på din dator?

Klart du vill, tryck Här

Du kan också se matchen direkt här --->

//B

Sir Alex Ferguson har stor respekrt för...

I går spelade Manchester United en svår borta match mot Birmingham. Birmingham hade inför den här matchen tolv raka matcher utan förlust. Birmingham började mycket bra mot Manchester United och man klarade av United pressen i de första 20-30min på ett bra sätt, man får tacka målvakten Joe Hart som var grym i mål och till slut kontrade man in ett mål, allt gick enligt planerna för managern Alex McLeish i Birmingham.

Vad jag tyckte var lite märkligt var ju hur Sir Alex ställde upp med sitt lag. Han använde bara en Forward Rooney och spelade alltså med formationen 4-5-1 borta mot nykomlingarna Birmingham. Han valde alltså att Bänka Owen och nye Diouf samtidigt som Berbatov inte ens var med på bänken (snacka om petning, från startelvan till läktaren). Det får mig att undra väldigt mycket.

Var det för att Sir Alex har problem med forwards (de levererar inte), var det för att han har sådan stor respekt för McLeish och hans Birmingham eller var det för att Gubben börjar bli gammal och tappa lite?

Det jag vet är att för bara ett-två år sedan så skulle Sir Alex aldrig börja med en formation på 4-5-1 borta mot Birmingham om så Birmingham skulle haft ett hundra matcher i rad utan förlust. Man undrar börjar han bli fegg?

Något är inte som det ska i United just nu. Det är inte samma glädje, samma passion, samma press från United sida längre. Man spelade runt runt i går men man kom inte till de heta chanserna så många gånger som man brukar göra. Sen släpper man in (som vanligt på senare tid) ett sånt skitt och billigt mål.

Det har varit för mycket rykten om United på senare tid. Det är spelare som vill bort, spelare som inte får spela och ska bort, Spelare som inte hänger med längre, spelare som är för gamla och spelare som inte känner samma passion för fotboll längre.

Jag tycker det är dags för Sir Alex att lämna över till en ung hungrig tränare. Det räcker nu, ta pension, ta det lungt, lev livet.

Det United behöver nu är att. Man ska ta bort de gamla spelarna som inte levererar längre, sälja spelarna som inte vill spela, bort med de som inte är bra nog för United och sen köpa några (inte alls många) hungriga spelare som gör allt för att komma till United och sedan ge chansen till de Ungdomar som visat att de vill vara med på riktigt.

Mina plus från gårdagen ger jag till: Rooney som alltig gör sitt bästa, Valencia som blir bättre och bättre, Evra som aldrig gör en dålig match, Kuszczak som var bra i mål (ska ta över efter Van Der Sar) och Fletcher som försöker och vill mycket...

Vi är i mitten av januari och jag är mycket säker på att United ska köpa in en Forward nuuuuuuu...

//B

Leeds är fortfarande i "himlen" och de bara k...

Det är väl ingen som kan ha missat att Leeds nollade Manchester United på Old Trafford och vann med 1-0. Nu svävar man fortfarande på moln och man bara kommer att köra över Wycombe i dag. Oddset på 1,25 tycker jag är bra. Framförallt om man vill ta med den matchen till att spela en dubbel eller trippel.

Leeds kommer att vara hel tända och självförtroendet är verkligen på topp och man kommer verkligen göra livet surt för Wycombe i kväll som släppt in näst flest mål i hela ligan. Det är bara Stockport som ligger sist i tabellen som har släppt in ett mål mer än Wycombe som på 25 matchen släppt in 46 mål.

Man kan också andvända oddset 1,77 på att Leeds vinner med minst två mål.

Även oddset på 1,66 på över 2,5mål är ok.

Vill man ha matcher att föra ihop med Leeds kan man ta Inter som kör över Siena i kväll och Villareal som verkligen är på gång nu, spelade oavgjort 1-1 borta mot Barcelona i kväll vinner man över Almeria med minst två mål...

//B

Det blir stor utdelning på S...

Stryktipset avgörs redan vid kl_18:00 men det är något speciellt i kväll. Jag har följt Stryktipset rätt så många år och jag har aldrig varit med om att så många matcher är inställda och ska lottas. I kväll tror jag det blir stor utdelning, för hur vi än spelar så är det "lotten" som avgör.

Man borde sätta de matcherna som inte är inställda och sedan helgardera matcherna som ska lottas men då kommer det att kosta.

Det är nämligen hela TIO matcher som är inställda pg.a. det dåliga vädret i England.

Så här ser stryktipset ut i dag (än så länge) kan hända att mer matcher tvingas ställa in!?

                            
  1 Arsenal - Everton        16:00     
  2 Burnley - Stoke           Uppskjuten 
  3 Fulham - Portsmouth    Uppskjuten 
                                      
  4 Sunderland - Bolton     Uppskjuten 
  5 Wigan - Aston Vill          Uppskjuten   
  6 Cardiff - Blackpool      16:00     
                                      
  7 Middlesbro - Swansea    Uppskjuten 
  8 Reading - Newcastle      Uppskjuten 
  9 Coventry - Barnsley        16:00     
                                      
10 Crystal P - Bristol C        Uppskjuten
11 Preston - Doncaster         Uppskjuten 
12 Sheff Wed - Peterborou     Uppskjuten 
13 Watford - Sheff U             Uppskjuten


Och så här avgörs lottningen:


Det är så att lottningen bygger på Tio Tidningars Tips samt att det läggs 2 stycken bollar med ettor, kryss, respektive tvåor.
Därmed ser det ut så här i lottningstombolan:

1. Arsenal-Everton: SPELAS
2. Burnley-Stoke: LOTTAS: 10 ettor, 4 kryss, 2 tvåor.  
3. Fulham-Portsmouth: LOTTAS: 12-2-2  
-
4 Sunderland-Bolton:  LOTTAS: 12-2-2  
5. Wigan-Aston Villa  LOTTAS: 2-5-9

6. Cardiff-Blackpool: SPELAS
-
7 Middlesbrough-Swansea  LOTTAS: 11-3-2  
8. Reading-Newcastle  LOTTAS: 2-2-12

9. Coventry-Barnsley: SPELAS
-
10 Crystal Palace-Bristol City:  LOTTAS: 12-2-2  
11 Preston-Doncaster  LOTTAS: 12-2-2  
12 Sheffield W-Peterborough  LOTTAS: 12-2-2  
13 Watford-Sheffield U  LOTTAS: 9-4-3Lycka till för det lär vi alla som spelar behöva!!!


//B


Ett samtal som gjorde mig glad!

För två år sedan så fick jag förtroendet att leda/träna ett P15-16 lag som heter WRY (Walldia, Ränneslöv, Ysby). Det var mitt första tränar jobb och något jag aldrig kommer att glömma. Jag tränade killarna i ett år och vi var med om en hel del. Bl.a. kom vi tvåa i Veinge Cupen där vi förlorade Finalen med 0-1 och målet kom bara några sekunder innan matchen var slut. Sen är det två matcher till som jag kommer ihåg "mest", det är nämligen matchen mot Trönninge där vi vann med 2-1 men spelade inte alls bra och vi gnällde på varandra otroligt mycket den matchen.
 
Jag var så förbannad på killarna efter matchen så att det kändes som en förlust, jag kunde nästan se på killarnas min att de tänkte. Hallå, vi vann ju... Men det är inte bara vinsten man "alltid" vill åt. Jag ville ha ett LAG.
Jag fick det och när väl allt började falla på plats så kom den andra matchen jag mins mest av alla. Det var nämligen när vi slog självaste Halmstad BK. Det var matchen HBK "viste" att vi skulle förlora, frågan var bara med hur mycket. Trodde de jaa. Men både jag och killarna gjorde allt vad vi kunde den kvällen och visade att motivation slår klass... Vi vann med 2-1 och det var helt underbart att se killarna göra allting som vi kom överens om innan matchen.
 
Så till samtalet som gjorde mig glad:
Det var nyårsafton och jag satt hemma hos brorsan och firade, vi hade precis kommit in efter att ha smällt iväg "många" raketer och inlett det nya året 2010 när telefonen ringde. På andra sidan var det några killar som hade samlats för att fira det nya året. Det var killar som jag hade tränat i wry. De ville bara önska mig ett gott nytt år och tacka för det året vi hade med WRY. Det gjorde mig så glad.  Att de på något sätt tänker på det. Att man kommer ihåg det. Att jag på något sätt har gjort så att killarna kommer ihåg året som positivt. Det berörde mig starkt, jag glömmer aldrig sättet killarna ställde upp för laget. Jag är glad att jag lärt känna de samtliga killar i laget. Jag hoppas de kommer långt med allt de vill göra...


 

//B
 

Ta det lungt i kväll! Vänta t...

Gratis till alla er som följde mitt tips på spelet över 2,5 mål i matchen mellan Milan och Genoa. Det blev verkligen ett över spel. Redan efter första halvlek var mitt tips klar...

I kväll är det Hockey och Innebandy för hela slanten. Innebandyn har jag inte alls bra koll på men Ishockeyn lite mer. Jag vill ändå inte tipsa om något spel i kväll, det är för mycket skrällar i ishockeyn eller så ger det för dåligt betalt på de spelen man vill lägga.

I stället ger jag er tipset att hålla i pengarna i kväll, ta det lugnt och vänta till helgen då flera ligor drar igång på allvar igen och det finns massor av spel att gå igenom. Eller vad sägs om Premier League, Serie A och La Liga där flera lag har spelare borta på landslagsuppdrag, då gäller det att vara påläst.

På Lördag smäller det...

//B

1,85 på över spelet är det som gäller i kväll!!!

Två offensiva lag möts ikväll på San Siro, jag tänker på matchen mellan Milan och Genoa. Båda lagen har spelat en väldigt offensiv fotboll under hösten. Nu ställs de mot Varandra igen och det blir en målrik match. Det tror jag mycket på.

 

Milan behöver vinna, ”måste vinna” för att hänga på Inter och Genoa kör på som vanligt, laget har efter 16 matcher 28-27 i mål skillnad.

För att se matchen tryck här

 
Oddset 1.85 hittar jag på Bet365 och det är bra.


Innan du lägger spelet kan du hämta en bonus här


//B


Barcelona är "mätta" och jag f...

Barcelona spelade igår mot Sevilla i den Spanska cupen. Det var den första matchen av två och den spelades på Camp Nou där Barcelona förlorade med 1-2. Det var andra matchen i rad som Barcelona inte gör en bra match. Barcelona ställde upp med nästan ordinarie lag. Messi, Iniesta och Zlatan var med, det hjälpte ändå inte. Ett extremt skadedrabbat Sevilla som dessutom hade två spelare borta på grund av landslagsuppdrag fortsatte pressa Barcelona högt precis som Villareal gjorde och Barca kom aldrig igång.

 

Barcelona är mätta, jag menar de har vunnit allt som går att vinna förra säsongen och då är det inte lätt att tända till igen på något sätt. Det känns som om spelarna tycker, vad fan det räcker nu. Vi har ju vunnit allt, tar det aldrig slut. Vi orkar inte bry oss mer. Spelarna ser ingen utmaning längre, Messi van ju allt han ställde upp i förra säsongen. Han är trött och tänker mer på "semestern" han ska ta sin tjej till än att försöka vinna allting igen.

 

Barcelona behöver några ordentliga förluster så att de kommer ner till jorden igen och börjar om, så att de ser varje match som en nu utmaning. De gör det inte just nu och den enda spelaren som ser lite intresserad ut är Zlatan (och så Puyol då) Men Zlatan gör det bara för att han kom in sent i laget, han vill ju vinna allt det där hans lagkamrater redan vunnit. Han vill vinna Champions League, han vill bli bäst i världen. Men vill Barcelona det verkligen? Orkar de? Nej, det känns inte så just nu och jag förstår det! Va fan, har man vunnit ALLT så vill man ju för fan bara ta det lugnt och njuta. Man orkar inte börja jaga på allting igen.

 

I gårdagens match mot Sevilla så försökte man inte (enligt mig) ens. Man gick där och tänkte vad fan är det vi spelar om nu då? Vi har ju vunnit allt eller? Först efter att Sevilla gjorde målet så började Barcelona spela och försöka vinna. För när Zlatan kom in så började Barca skapa chanser. Han vill vinna allt det Barcelona redan vunnit. Jag hoppas att de gör det för Zlatans skull. Men om jag tror det, NEJ...

 

//B


Bonusar du bör ta vara på!!!

Jag har här samlat lite spel bonusar som är bra att ta vara på. Jag har till skillnad från alla andra som bara lägger ut all skit de kommer åt valt att ta de ” betting bolag” som jag testat och har bra erfarenhet utav.

 

Det jag vill börja med att skriva är att man bör ta vara på bonusar, det är dumt att inte utnyttja bonusar om man ändå spelar på odds. Det finns pengar att tjäna…   

 

Under rubriken ”Bonusar” kommer jag att lägga upp länkar så fort det dyker upp något intressant.

 

Jag kommer här att skriva för och nackdelar för de ”betting bolag” som jag har testat.

 

Just nu är det detta som gäller:

 

 

Erbjuder bonus på upp till 1000:- För nya spelare.

 

+ Bäst på Live spel, otroligt mycket att spela på när det gäller Livespel.

 

+ Snabba på att svara, snabba utbetalningar.

 

+ Sänder mycket sport genom ”livestreaming”

 

+ Går att kombinera nästan alla spel. Till och med Live spel med matcher som inte startat än.

 

-  Lite krånglig när det gäller att hitta odds, t.ex. Ishockey match odds.  

 

För att ta del av Bet365 bonus tryck på bannern nedan

 

 


Unibet

 

Erbjuder bonus på upp till 500:- För nya spelare.

 

+ Man kan göra egen sida med de odds man vill titta på.

 

+ Har ”cash in” på live spel.

 

+ Har ”supertotto” som stryktipset fast 14 matcher.

 

+ Har mycket proffsig hemsida.

 

-         -- Tar 2,5% för insättning med kort.

-         -- Tar långt tid att placera spel på live spel.

 

 För att ta del av Unibet bonus tryck på bannern

 

 

 

 

Bet24

 

Erbjuder bonus på upp till 500:- För nya spelare.

 

+ Har bra odds.

 

+ Har bra info om var matcherna sänds.

 

-          -- Lite tråkig hemsida, ”amatörmässigt”.

 

 

För att ta del av Bet24 bonus tryck på bannern

 

 

Betsson

 

 

Erbjuder bonus på upp till 300:- För nya spelare.

 

+ Har ”spelbörs” där du kan  spela mot andra.

 

+ Erbjuder alla nya kunder 2st gratis skraplotter.

 

- Ger oftast minst odds…

 

 

För att ta del av Betsson bonus tryck på bannern

 

 


Återkommer med mer info så fort något intressant dyker upp.

 

 

//B


Se Barcelonas match i kväll direkt på din dator!!!

I kväll är det dags för Barcelona att spela i den Spanska cupen, det är första matchen av två mot Sevilla. Det blir skoj att se om Zlatan lyckas bättre ikväll. Zlatan startar i kväll eftersom han är avstängd till helgens match mot Tennerifa, jag tror att Zlatan kommer att få starta tillsammans med Messi ikväll och då vet vi att det brukar bli skoj att se vad de kan hitta på...För att se matchen mellan Barcelona-Sevilla som börjar kl_22:00 tryck härFör att se Premier League matchen mellan Stoke-Fulham som börjar kl_20:45 tryck härFA-Cup matchen mellan Blackburn-Aston Villa är inställd tyvärr.//B

1,45 för Barcelona vinst ikväll!!!

Barcelona spelar i kväll den första åttondelsfinalen av två i Copa del Rey (Spanska cupen). Man möter ett skadedrabbat Sevilla som saknar inte mindre än tio spelare pga. skador, dessutom är Zokora och Kanouté på landslagsuppdrag. Det intressanta här är att Barcelona kommer under tolv dagar att möta just Sevilla inte mindre än tre gånger.

 

Barcelona hade ingen bra kväll i matchen mot Villareal, den höga pressen som Villareal körde med verkade överraska Barca som inte alls kom igång, Villareal körde otroligt hög press på Barcelona, den taktiken fungera perfekt mot Barcelona den kvällen, det var länge sedan om någonsin som jag såg Barcelona slå ifrån sig.

 

Sevilla har säkert sett matchen mot Villareal och kommer att försöka störa Barca på samma sätt. Men Pep Guardiola har säkert ett motdrag till det i kväll och jag tror man vinner till ett fint odds 1,45. Sevilla är nöjda om de förlorar med 1 mål i kväll för att sedan vända på det hemma. 


Tänk på att Zlatan
säkerligen kommer att starta matchen ikväll eftersom han är avstängd till helgens match mot Teneriffa efter femte gula kortet han fick mot Villareal.

 

//B


FA-Cupen= Skräll cupen!!!

Att FA-Cupen brukar bjuda på en hel del överraskningar vet vi sen tidigare om. Men att Leeds skulle nolla Manchester United på Old Trafford var det nog inte många som gissade på. Inte jag i alla fall…

 

Nu är det klart att United är ute ur FA-Cupen och får samla sig till derby matchen nu på Onsdag då man möter Manchester City i Ligacupen. City med nye tränaren Mancini kommer att vilja fortsätta göra livet surt för United. Matchen spelas på Onsdag kl_20:45 och måste ses…

 

Både Arsenal och Chelsea gick vidare och man får väl hoppas att det stör de i jakten på Premier League titeln ;) så att United kan stå som segrare till slut…

 

Real Madrid tog inte chansen att för första gången i årets La Liga gå upp i serie ledning, man hade möjligheten igår kväll när man möte Osasuna borta men Real fick precis som Barcelona bara oavgjort. Barcelona spelade i lördags mot Villareal och för första gången fick Zlatan dåligt betyg i Spanien.

 

Inte dåligt betyg, jävligt dålig betyg fick han. Så dålig så att han kallades för NOLLA i de Spanska tidningarna. Sånt är tråkigt! Vist Zlatan gjorde absolut inte en av sina bättre matcher i lördags men det var också den första matchen som han inte spelade riktigt bra och då tycker jag det är lite väl att kalla honom för nolla efter en dålig match. Men det var tydligen en ”Madrid” tidning som skrev det och då är det mer förståeligt.

 

Sven-Göran Eriksson känner sig besviken, oj vad konstigt. Det känns som om man hört det flera gånger om nu. Gubben har sedan flytten från Lazio bara gått ner sig som en stor tung sten och är på väg (om inte redan) att bli en ”pajas” . Mitt råd till honom är att börja ta ut pensionen så man kommer ihåg dig som en bra tränare du en gång varit annars kommer vi inte vilja komma ihåg dig snart om du fortsätter som du gör…

 

Mancini vill ha, han vill ha och han vill mer ha. Ja, det skulle ta mig hela dagen att skriva upp alla spelare som har sagt velat ha till City. Men jag tror inte att det blir något av det. Konstigt att man börjar på det sättet tycker jag. Man kommer till en nu klubb och vill ge spelarna förtroende och då i stället säger man att man vill ha nya spelare till laget, många nya spelare.

Är det Mancinis ”taktik” det, att skrämma spelarna, att få de börja vilja spela fotboll, kämpa för att få vara kvar i City. Jag tror faktiskt det kan vara det han vill. Få igång de lata överbetalda spelarna i årets City. Enligt mig har han lyckats bra så här långt…

 

Beckham har ångrat sig att han lämnade Manchester United. Det viste vi väl från början att han skulle göra, precis som Cristiano Ronaldo kommer att göra snart…

 

Småkronorna tog sig inte till final i junior-VM. Man förlorade matchen mot USA med hela 5-2 i natt/morse och får nu spela om tredje platsen. Den matchen skiter jag i, jag vill se finalen mellan Kanada och USA…

 

//B


Sälj Berbatov, Ge bort honom, vad som helst bara...

Jag är så jävla förbannad på helgens fotboll. Mest på Manchester United och Sir Alex. Hur jävla många gånger ska han få chansen innan man ger han stämpeln "kass", Berbatov har nu flera matcher i rad fått förtroende och möjlighet att visa att han är något att ha, jag har sagt det innan och säger det igen.
Det är en lat jävel som inte gör ett skit i onödan och dessutom gnäller på allt och alla så fort en passning kommer 10mm ifrån honom.
Bort med den lata jäveln, sälj han eller bättre ge bort honom, vad som helst bara United slipper betala hans lön så att man kan köpa in en hungrig spelare som vill spela fotboll.

Jag behöver inte spekulera i vem United ska köpa, för det får bli vem som helst bara vi blir kvitt lata Berbatov.

 

Jag är så sur för att United åkte ur FA-Cupen mot Leeds, att vi sen gör det på hemmaplan är skandal. Att Leeds sen nollar Manchester United på Old Trafford finns inte ord till det. Men det är inte därför jag vill ha väck Berbatov från United, det är inte första matchen han ser så där ointresserad ut, det är fan den tionde matchen han gör det.

 

Jag måste skriva att Leeds gjorde en fantastisk match, de kämpade som om det var det sista de skulle göra, de förtjänade att vinna för de var hettare i allting och under hela matchen. Jag måste bara skriva "United Hjärta som jag har" att jag verkligen hoppas att hela Leeds laget köpte några "triss lotter" för tur, det hade de gott om på Old Trafford...

 

//B


Manchester United spelar en tuff match mot Leeds idag!!!

Det är FA-Cupen som gäller idag. Jag har sagt det innan jag säger det igen "Skrällarnas Cup".

Först ut kl_14:00 är Manchester United som har en svår match mot starka Leeds, som kommer att ha över 9000 fans i ryggen och det garanterar ju en härlig inramning på matchen.

Tryck på bilden för att förstora den:


För att se matchen tryck här

Arsenal har en tuff bortamatch mot West Ham som spelas kl_17:15.

För att se matchen tryck här

Mallorca - Bilbao kl_19:00 har alla möjligheter att bli en riktigt tuff och bra match, det är två formstarka lag som idag ställs mot varandra.

För att se matchen tryck här

Kvällen avslutas med Osasuna mot Real Madrid kl_21:00. Real som vid vinst kan för första gången i år gå upp till serie ledning eftersom barcelona bara fick 1-1 i går mot Villareal.

För att se matchen tryck här

La Liga kan du också se direkt på Bet365, följ länken här och registrera dig (Det är HELT GRATIS att göra det) Du kan även få en bra bonus upp till 1000:- om du väljer att spela med Bet365.//B

skadedrabbade Mallorca gästas av bortastarka Athletic!!!

Jag har sagt det innan, jag säger det igen. Det är viktigt att vara påläst när man väljer att tippa...

Jag började intressera mig om denna matchen direkt för jag vet att Mallorca är starka på hemmaplan, men jag kommer samtidigt ihåg att man skulle ha några avstängningar efter sista matchen som jag såg, avstängningar ihop med skador och spelare på landslagsuppdrag gör att Mallroca saknar en hel del viktiga spelare.

Lagkaptenen och stjärnbacken Nunes är avstängd efter fem gula kort och mittbacks kollegan Ramis är skadad, även vänsterbacken Corrales är borta ett tag till. Vilket innebär att Manzano bara har en mittback kvar i truppen och det är Ruben. Det finns även andra skador på mittfältarna Valero och Valera och så missar Webo matchen som är på landslagsuppdrag

Mallorca är obesegrade hemma på semester ön, men vi vet alla att ju fler matcher man spelar obesegrade desto närmare att besegras är man och nu när man saknar så många viktiga spelare så tror jag att Athletic blir för svåra. Mallorca har trots att de brukar vara starka på hemmaplan inte slagit Athletic på de fyra senaste försöker på hemmaplan i ligan.

Athletic Bilbao är lika bra borta som hemma, det spelar ingen roll var de spelar så kör de sitt eget spel och går för vinst. Man kan i stort sett ställa upp med det bästa de har då de inte lider av några kännbara skador. Man vet också att viktiga poäng står på spel, vid vinst idag gå man förbi just Mallorca och lägger sig på en femte plats.

Med tanke på skadorna Mallorca har och att de har noll förluster hemma kommer Mallorca att vara mycket försiktiga i sitt spel och inte våga så mycket, det kommer Athletic att utnyttja och framför allt fasta situationer där man för dagen är bland de bästa i Europa.

Athletic vinst ger hela 3,60 i odds, det är mycket bra. Jag vill dock lyfta fram oddset 1,76 för oavgjort eller Athletic vinst alltså X2 till oddset 1,76


Real madrid kan för första gången i år gå upp i serie ledning eftersom Barcelona bara fick 1-1 igår mot Villareal. Jag tror att Real tänder till och vinner mot Osasuna till oddset 1.44.

Till sist vill jag varna för FA-Cupen idag igen, det blev precis som jag skrev igår några "skrällar" där Liverpool bara fick 1-1 mot Reading och starka Newcastle bara fick 0-0 mot Plymouth. Det kan bli mer "skrällar" idag och det är riktigt dåliga odds på både United och Chelsea för att man ska vilja spela.//B


Tänk att det alltid fungerar! Det är en klassiker!
//B

Årets bästa matcher redan idag direkt på din dator!

Det är ny år och många trevliga matcher att se på idag.


Jag ser till en början matchen mellan: Middlesbro - Manchester City kl_16:00 som du också kan se här


Sedan fortsätter kvällen med: Reading - Liverpool kl_18:15 som du kan se här

Vad sägs om att börja avrunda kvällen med: Barcelona - Villarreal kl_20:00 som du kan se här

Innan det är dags att avsluta kvällen med: Atl Madrid - Sevilla kl_22:00 som du kan se här

La Liga kan du också se direkt på Bet365, följ länken här och registrera dig (Det är HELT GRATIS att göra det) Du kan även få en bra bonus om du väljer att spela med Bet365.//B


Se Robin Söderling Match mot Rafael Nadal I Final!!!

Matchen är slut och Söderling förlorade tyvärr. Tack alla ni som tittade in...

//B

Utvilade Leicester till 2,25 ?!?!

Vilken dag vi har framför oss nu när julen är över för den här gången och vi är inne på det nya året 2010. Dags att ta en vilo dag och vad kan då passa bättre än att se fotboll på tv eller på datorn.

Jag har kollat runt lite och hittat ett bra spel på Leicester till det fin finna oddset 2,25 på Bet365.

Leicester är utvilade till denna matchen, deras senaste match som skulle spelats den 28/12 blev inställd efter den senaste tidens dåliga väder. Man fick faktiskt även matchen mot Cardiff inställd av samma orsak. Man mötter nu Swansea som ligger 6:a i tabellen precis under Leicester. Leicester har grym statistik mot Swansea där totalt i alla cuper och ligor har det blivit 26 vinster i Leicesters favör, 6 för Swansea och 8 oavgjorda. Leicester brukar gå bra i FA Cupen och med tanke på att man har fått vila två matcher mer än Swansea så ändrar man inte mycket på laguppställningen utan går för vinst.

Swanseas Portugiska tränare Paulo Manuel Carvalho Sousa har påpekat att han tänker låta spelare med lite speltid få chansen och jag tror han tänker mer på Ligan. Så jag tror mycket på Leicester hemma idag och vill testa oddset 2,25

Tänk på att vara noga påläst inför dagens Fa Cup matcher, det är "skrällarnas cup" och det brukar vara många oväntade resultat.  

Viktigt att veta idag är också att den Spanska ligan sparkas igång i kväll. Med tre matcher som alla direkt sänds på Tv4 sport. Har du inte den kanalen så lugn. Det går att se på matcherna ändå. Jag kommer under dagen att fixa en bra länk med Barca matchen.


//B


På rätt plats vid rätt tillfälle eller?!?

Var på väg hem från Stockholm och stannade till i Linköping, ett stort köpcentrum jag gillar finns där. Det är många affärer på samma ställe och det brukar inte vara så mycket folk. Aj vad fel jag hade denna gången.
Svängde av som vanligt och var på väg mot köpcentret, det var otroligt mycket bilar, inte en enda parkering kunde man hitta och jag började undra vad fan det var frågan om. delar de ut saker gratis idag eller, tänkte jag.

Till slut lyckades jag hitta en parkering och tänkte att det är mellandagsrea så det kan bero på det att det var så mycket folk. När jag är vid dörren och ska in så tänkte jag herre gud det är väl inte kö in eller?
Det var hur mycket folk som helst som stod precis vid entrén. Jag närmar mig och ser då att idol killarna Calle och Erik var där och skulle sjunga. Då föll allt på plats och jag började förstå varför det var så mycket folk.

Om det var på rätt plats vid rätt tillfälle eller inte vet jag inte men låten som idol vinnaren Erik sjunger här är jävligt bra och med tanke på att jag spelade in det med min Sony Ericsson C905 så är det jävligt bra video också.

Du kan se den här, men det är inte jag som skriker om ni undrar ;)
//B

RSS 2.0