<>
<>
classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="https://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" id="39279ffdf1c444919cf4553ab38d97f3" width="728" height="90">

Sir Alex är nöjd!!!

Det händer otroligt mycket just nu när det gäller spelare som byter klubbar. Eller som det skrivs om att de är på vägg att göra. Men jag koncentrerar mig på United. Jag vill inte ens tänka på vilka Real eller City är intresserad av och vilka spelare du bjuder på. I så fall är det lättare att skriva vilka de inte bjuder på ;)

 

United däremot verkar ta det lugnt, händer inte så mycket just nu mer än att Real Madrid vill köpa hälften av Uniteds backlinje.

 

De enda spelare som United hittills köpt  och är klara för klubben är: Chris Smalling 20 år /Back från Fulham och Javier Hernandez 22 år / Mexikansk anfallare från Guadalajara. Mycket intressant värvning tycker jag, ska bli kul att följa honom.

 

Många med mig har hoppats på att United ska slå till och köpa en stor stjärna men Sir Alex Fergusson verkar vara nöjd med sitt trupp. Så här säger han enligt The Sun:

 

#  Vi är bekväma med truppen vi har, säger han enligt The Sun.
# Jag har köpt spelare vid rätt tidpunkt på säsongen och vi är nöjda med det.

 

Jag tror dock att Sir Alex som vanligt har ett ess i rock ärmen och släpper bomb/dröm värvningen lagom innan transfern stänger, precis som vanligt.

 

Det kan mycket väl bli Balotelli som enligt Gazzetta dello sport hoppas att det är United som lägger bud på honom innan han kan tänka sig att titta på vad City erbjuder.

 

Det viktigaste just nu är att United får behålla sina spelare. Både Vidic och Evra som Real vill köpa har ju visat att de vill till Spanien och varmare väder…  Mourinho är smart, så fort Evra satt sitt lyxhus i Manchester till försäljning så skruvade han upp intresset uteliggare om att få Evra till Real.

 

Att sedan Vidic inte skrivit på nytt kontrakt med United i sommar gör saken inte bättre för Uniteds del då Vidic visat stort intresse att spela i just Real.

 

Återstrå att se vad som händer. Det är inte mycket kvar nu till det är dags för Premier League att sätta igång. Ni vet väl att det är Viasat som gäller nu om man vill titta på det…

 

//B


Quick pass är det som gäller!!!

Ska du till Liseberg så se till att boka inträdet och åkpass på Lisebergs hemsida. Se då också till att du bokar ”Quick Pass” som just nu är helt gratis, men skynda för jag kan garantera att det kommer att kosta så småningom. Detta är bara reklam för att folk ska inse hur bra det är för att sedan lägga upp utterliggare lite mer pengar för att slippa stå i kö.

 

Men att boka inträde och åkpass på internet var det bästa vi kunde göra. Var på Liseberg i Lördags 10-juli och bokade då i förväg 4 inträde och 4 åkpass, passade då även på att slå till med Quick pass. Vi kommer fram och ser att det är lång kö bara för att ta sig in på Liseberg. Som tur är dock så hade jag förbokat så det vara bara att gå in på information disken och få biljetter samt åk pass för att sedan gå in en annan vägg där det inte alls var kö.

 

Det var ju bra det tänkte vi, vidare in på Liseberg så är det utterliggare en stor kö man skulle få stå om man ville köpa åkpass. Nu hade vi det också så vi slapp stå där också. Väl inne och dags för första åktur. Det var faktiskt inte så mycket folk som vi trodde det skulle bli. Balder t.ex fick man vänta i 30minuter för att få åka. Det tycker jag inte är så mycket då jag hört att folk fått vänta i över 50 minuter ibland.

 

Men vad fan, vi hade ju quick pass så vi behövde inte ens vänta där. Utan det fanns en egen ingång bredvid den stora kön som man kunde gå in på om man hade Quick pass och bokad tid. Helt underbart tyckte jag. Det tyckte nog inte de som hade stått i kön i flera minuter. Så se för fan till att du bokar på internet och att du får med ett QUICK PASS.

 

Roligt var det, åkte det mesta men vågade fan inte testa Uppswinget. Eller jag ville inte som alla som satt där bredvid mig sa ;)

Roligast var när vi åkte Flumeride, fyra stora killar i en och samma ”båt” det blev mycket vatten i den båten kan jag lova. Det var dock välbehövligt då det var sol och varmt.  Det var länge sen sist jag var där. Nu var vi där mellan kl: 11-19 och det räckte gott och väl…

 

//B


Bästa fotbollsdomaren vi har just nu!!!

Det har nu gått några dagar sedan VM i Sydafrika tog slut och om ni inte kommer ihåg det så var det Spanien som till slut vann över Holland i final och därmed blev världsmästare 2010 för första gången någonsin. Jag tycker de var helt klart värda det, framförallt är jag mest imponerad av hur de klarade av att vinna mot Tyskland i semifinalen. Där Spanien hade läst sönder Tyskarnas kvicka kontringar som helt uteblev den matchen.

 

I finalen sedan så var det lika välorganiserat som vanligt och där var jag mest imponerad av att de klarade av det tuffa spelet som Holland körde med (ibland nästan livs farligt) jag tänker på karate sparken på Alonsos bröstkorg med dobbar före. Men Spanien behöll lugnet  och fortsatte sin taktik fullt ut. Det är lätt hänt att man blir övertänd och då reagerar på ett negativt sätt när man blir så provocerad som man blev av Holland.

Jag förstår dock Holland eftersom det var deras ända chans att stoppa Spanien på. Men det lyckades de inte med hela vägen utan Spanien tog hem det hela till slut.

 

Domaren Howard Webb dömde finalen i årets VM och han gjorde det utomordentligt bra. Han delade ut 15 kort, blev utskälld av de holländska spelarna och mordhotad av deras fans. Men vi ska komma ihåg att det var en mycket svår match att döma, om inte den svåraste någonsin. Vi ska vara glada att det inte var någon annan som dömde för då hade domaren varit i centrum och helt förstört spelet och matchen.

Men det gjorde inte Webb, trots att det var en tuff match och många kort delades ut så var det inte han som stod i centrum.

 

Howard Webb är den bästa domaren vi har just nu…

 

//B


Zlatan till United!!!!

Det skulle jag inte ha något emot alls, jag tror han skulle passa ihop bra med Rooney som springer på allt och Zlatan som plockar åt sig allt som Rooney missar. Dessutom kan han hålla i bollen och spela fram Rooney på läppen som det heter.

 

Men det är ju långt ifrån klart om han ska till United, det är ju flera klubbar som vill ha honom eller inte!?!

 

Så här skriver i alla fall tidningarna, sant eller inte? Avgör själva, jag personligen tror inte det ligger mycket sanning i detta.

 

# Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola ska enligt tidigare italienska uppgifter ha rest till Manchester, primärt för att prata med City och United om Inters Mario Balotelli, som också ingår i Raiolas stall. Enligt spanska Sport passade agent Raiola på att diskutera Zlatan med United samtidigt, och klubben ska vara intresserad. Enligt Sport skulle Alex Ferguson välkomna en värvning av svensken, men Zlatans höga lön anges som vanligt som ett hinder.

Inte bara de stora klubbarna som vill ha Zlatan i sitt lag. Även det Svenska landslaget behöver honom enligt Lagrell. 

Hör intervjun här:

 


United vill även ha den nye skyttekungen Müller i sitt lag framöver. Men han kopplas ihop med flera klubbar just nu.

 

# Bayern München har aviserat att man kommer att ge Müller en löneförhöjning och att man inte har för avsikt att sälja honom. Guldsko-vinnaren har kopplats ihop med Manchester United och Chelsea i Premier League och enligt spanska Sport i dag är Real Madrid kraftigt intresserade av Müller. Tidningen skriver att José Mourinho har gjort värvningen av tysken till en hög prioritet och att ordföranden Florentino Pérez är beredd att agera för att få Müllers underskrift.

 

Jag säger, varför inte båda till United ;) men jag blir glad om det blir någon av de. United behöver en skyttekung. Ut med Berbatov och in med något nytt…

 

//B


Saknar du fotboll VM???

Har du redan börjat sakna VM och fotboll så lugn. Nu är det dags för en nu stor match på Örjansvall.


Det är Premier League och Uefa-cup final lag Fulham som HBK spelar mot på Torsdag den 22/juli kl.20:00. Biljetterna släps nu på Onsdag 14-juli kl.10:00

 Det är inte ofta man får chansen att se Premier League lag i Halmstad så det är självklart att man ska försöka gå och se den.

 

Vill du se än mer fotboll så kan du se det i Laholm. Tisdagen den 20-juli först kl.16:30 när Island möter Wales och sedan på kvällen självaste Sverige mot Norge kl.19:00 allt detta på Gläninge park i Laholm där fyrnationsturnering för P17 startar igång.

 

//B


VM-Tipset 2010!!!!

Thomas Müller vinner hela VM:s skytteliga. Det är ingen av oss samtliga som lämnat in tipset som gissade rätt.

Spanien vinner VM 2010
Holland blir tvåa
Tyskland trea

Svennis slutar bättre än Lagerbäck.

Efter att ha rättat flera gånger om så ser listan ut så här. Det bli Stefan Jönsson som kommer sist endast en poäng efter Burim. Stefan får där med 100kr att handla för på Våxtorps Pizzeria. De har goda pizzor i alla fall Stefan...

På tredje och andra plats blev det lika många poäng för Mats Gunnarsson och Anton Svensson. De får då dela på vinsten 2 och 3.

Vinnaren av det hela med god marginal blev till slut Marcus Ingvarsson. Stort Gratttttis till dig.

Och tack alla ni andra som var med den här gången, håll utkik efter fler tips framöver.

Så här ser hela listan ut:
Jag har så klart rättat efter min förmåga, skulle jag ha missat någon poäng så är det bara att höra av er till mig så fixar vi det.


//B


Manchester derby redan nu, United mot City!!!

Vem kommer att vinna den här sten hårda kampen om "problem barnet" Balotelli?

Mario Balotellis agent Mino Raiola är på väg till Storbritannien för att träffa Manchesterklubbarna United och City, skriver goal.com. Enligt sajten, som hänvisar till Il Corriere dello Sport, ska han lyssna på anbud för den 19-årige anfallaren. En övergångssumma för Balotelli anges till respektabla 385 miljoner kronor.

jag personligen tycker det är åt helvete för mycket pengar för en "ok spelare". Den enda jag skulle bytta han mot i United är Berbatov, ingen annan!!!

Sneijder vill till United, United vill ha Snejder så fram med pennan och låt han skriva på. Fram med pengarna okså kanske jag ska skriva ;). 

– Wesley vill spela för United och han borde gå dit. Han var väldigt besviken när de inte försökte värva honom när han lämnade Real Madrid för ett år sedan, uppges en familjemedlem till Sneijder säga.

Stjärnans landslagskompis Arjen Robben kan inte heller låta bli att uttala sig i frågan.


– Jag personligen tror att det finns en väldigt stor chans att han går till Man United. Jag är ett stort fan av Paul Scholes, han är en av de bästa spelarna i sin generation och helt ärligt så tror jag att Sneijder är den ende i världen som är kapabel att ersätta honom, säger Robben enligt tidningen.

Fler spelare som vill till United!!! Det är också Luis Suarez som sagt att han vill flytta på sig. 

Uruguays anfallare Luis Suarez jagas av Tottenham och Manchester United. Nu säger stjärnan själv att han vill lämna Ajax.


– Jag tror att alla i Ajax vet att det kommer bli väldigt svårt för dem att behålla mig, säger Suarez, enligt The Sun.


Men en sak är viktigare än feta miljonkontrakt, prestigefyllda ligor och berömda klubbar för 23-åringen.


– Det första jag vill göra efter VM är att åka på semester. Efter det får vi se vad som händer under transferfönstret.

Det är en spelare jag verkligen skulle vilja ha till United och hoppas verkligen att de kan lösa det här.

Forlan tillbaka till United, varför inte säger jag. 

Diego Forlán har redan uteslutit en övergång till Premier League men han har fortfarande god kontakt med sin gamle manager Sir Alex Ferguson.


Uruguays skyttekung floppade rejält i det engelska klubben men hans senaste uttalande har trots allt fått igång rykten i brittisk press om en återkomst.


– Sir Alex Ferguson skickade ett sms till mig i måndags och önskade mig lycka till (inför semifinalen mot Holland). Jag har alltid respekterat honom och han känner samma sak för mig, säger Forlán till Daily Express.//B


Jag hoppas på Spanien i kväll!!!

Jag tror och hoppas på Spanien i kväll. Jag tippar på Spanien men det bästa oddset hittar jag då man spelar Oavgjort/Spanien (Alltså oavgjort i paus och vinst efter full tid för Spanien) Det ger hela 6 gånger pengarna. Att Spanien vinner tror ju bläckfisken Paul också. Får han fel denna gånger så friterar vi den "jäveln" efteråt ;)

Ett annat bra spel är ju om man spelar på att Spanien tar hem det hela. Det ger 1,60 i odds, om ifall att Holland skulle lyckas få till en tråkigt 0-0 match efter full tid.

Annars är det nog smart att avakta och se hur matchen är från början innan man lägger spel. Man kan ju nu för tiden spela Live odds på nästan allt möjlit.

Läs mer här under om du vill spela liten peng i kväll.Lycka till


//B

Inters bad boy Balotelli till Manchester!!!

# Manchester United är på jakt efter flera spelare. Man vill framförallt ha en målskjut . Och mål kan Sneijder göra. Killen skjuter ju på allt som rör sig. Men han kostar också 29 miljoner pund (cirkus:330 miljoner svenska kronor) .


Inters president Massimo Moratti bekräftar Man U:s intresse.

Han säger:

Manchester Uniteds intresse för Wesley Sneijder är på riktigt. Men jag har inte satt mig in i detaljerna i ett försök att inte falla för frestelsen.


Sneijders agent, den forne danske storspelaren Søren Lerby, säger att det finns ett möte mellan honom, Sneijder och Inter planerat efter VM. Ett möte där man hoppas förlänga Sneijders kontrakt med Inter till 2015.


# Man har också visat intresse för Inters bad boy Balotelli, men det är så att även Manchester City är intresserad av Balotelli.

Inters tekniske direktör Marco Branca säger till Daily Mail.

United och City är intresserade av Balotelli, men det är alldeles för tidigt att säga om det blir någon affär eller inte.


Balotelli till United, och ska spela för Ferguson??? Undrar hur många skor han får på sig, det är i alla fall tur att han är kort klippt för annars hade han aldrig mer behövt använda ”hårtork” på riktigt efter ett samtal med Sir Alex Fergusson.


# Det blir dock inte lätt för United att få en ”stor spelare” till klubben. Så här sa Ferguson för ett tag sedan när han avslöjade att han ville värva David Villa från Valencia.


Vi tittade på några möjligheter. Vi övervägde David Villa men han skulle hela tiden till Barcelona. Jag tror helt enkelt inte att det finns något av värde på marknaden just nu, Ferguson.


¤ Det är också andra klubbar som är intresserade av Uniteds spelare.

Rykten från Spanien gör gällande att Evra funderar på en flytt från Old Trafford och kopplar ihop honom med Barcelona.

Evra har två år kvar på kontraktet med United. Enligt Daily Star har han fått en månad ledigt av Sir Alex Ferguson för att återhämta sig efter Frankrikes fiaskostämplade medverkan i VM, en vecka mer än Uniteds övriga VM-spelare.


Också Juventus verkar intresserad av att värva Evra från United. Det skulle vara en stor förlust för United.


Vi får väl se vad som händer innan det hela drar i gång… Det är inte långt kvar nu, Premier League börjar redan i augusti…


//B

Fantastisk match av Real Madrid/Barcelona mot Tyskland!!!

Jag såg matchen mellan ”R.Madrid/Barcelona" mot Tyskland och jag blev mäkta imponerad av sättet Spanien spelade på. För det var faktiskt Spanska landslaget som spelade trotts att det var hela tio man som kom från Barcelona och Real Madrid. Det var endast Joan Capdevila (Villarreal) som inte tillhörde någon av de stora klubbarna i Spanien (inte än i alla fall. Barca eller Real köper väl honom också snart ;)


Hur som helst så var det imponerande av Spanien att vinna på det sättet de gjorde, men det jag tänkte mest på var vilken respekt lagen hade för varandra, det var ingen ful eller tuff match, utan helt enligt boken och det var nästan så man såg att de spelade med ”hjärnor” mot varandra, om man nu kan säga så. Men jag menar att de väntade på att det andra laget skulle göra något misstag för att sedan hugga.


Det kom dock inget misstag och det såg längre ut som att matchen skulle sluta 0-0. Spanien kom dock igång bra i den andra halvleken och fick till slut sitt mål. Det var helt förtjänt och rättvist. Det hände inte mycket under de 90 minuterna jag såg, men det var dock inte en sådan tråkig 0-0, 0-1 match. Det var hjärnornas kamp som Spanien till slut gick segrande ur. Eller Real menar jag, nej just det Barcelona var det. Eller vilka var det som slog Tyskarna?!?!


Bläckfisken Paul gjorde det igen. Paul har haft rätt i sex matcher i rad. Ändå gav Spanien 2.40 i odds ;) Fan att man inte spelade på det.Undrar hur han tippar finalen mellan Holland – Spanien???

 Det blir en jävla bra match att följa i alla fall. Det får man bara inte missa…


//B


Jag höll på att missa matchen mellan Spanien – Paraguay!!!

Det var nära att jag sket i att titta på den matchen, det var fint väder och efter en dag på stranden så satt jag på altanen och njöt av ett glas vin och tänkte att Spanien ju skulle fixa det här enkelt så det blir nog ingen bra match att se på.

 

Men så tänkte jag lite till och att det faktiskt var VM 2010 det här. Där allt verkar kunna hända, så jag bestämmer mig för att gå in och slå på tv. Matchen hade påggåt i 20 min och det stod fortfarande bara 0-0. Redan där börjar jag tänka på att det här kan vist bli en bra match. Och visst blev det en bra match, inte bara bra helt ”galet” bra blev det faktiskt.  Jag har aldrig sett en match där det har hänt så mycket på några få minuter som det var i denna match. Det spelar ingen roll vad jag skriver om matchen, såg du inte den så tycker jag synd om dig. Samtidigt som jag så gärna vill att alla ska få ta del av den galna matchen.

 

Så vill du se sammandrag från matchen så klicka HÄR.

 

Nästan lika galet var ju matchen mellan Ghana – Uruguay, där stora hjälten blev ”målvakten Suarez”. Nej, jag vet han är ingen målvakt men han gjorde två grymma räddningar i den 120e minuten för sitt Uruguay. Suarez blev helt rätt utvisad efter handssituationen och stod vid sidan av planen och såg Gyan bränna straffen, då var lyckan total och lättnaden likaså. Han rusade omkring som att han hade avgjort VM-finalen. Hans Uruguay vann sedan straffdramat och gick därmed vidare till semifinal i VM. Det enda tråkiga i det här är att Suarez missar den matchen. Men hjälte, det är han.


Missade du den matchen också, eller vill du bara se det lite sammandrag från matchen kan du se det genom att trycka HÄR.

 

 

Se nu till och inte missa fler matcher i årets helt underbara, ”galna” VM 2010.

Så här spelas semifinalerna:

                             

6/7   Uruguay   - Holland           

7/7   Tyskland  - Spanien 

 

Jag tänker i alla fall inte missa fler minuter!!!

 

//B   


RSS 2.0