<>

Gör vad som krävs för att få honom till United!!!

Det är snart januari månad och då är det dags för spelare som vill flytta att göra det, det är då lagen som behöver förstärka gör det. Jag tycker United ska göra det, trotts att Sir Alex verkar vara nöjd med truppen han har.

Jag har flera gånger skrivit att United behöver en riktig anfallare till i truppen, men nu fins det anfallare så det räcker i United, de behöver bara komma igång på riktigt.

Spelaren jag vill ha i United nu i januari spelade i går med sitt Tottenham och var helt otroligt bra mot Inter. Han hade lekstyga med spelare som Maicon och Lucio. Han inte bara lekte med de, han krossade de totalt. Det såg ut som om Lucio och Maicon gick när Gareth Bale sprang ifrån de.

Publiken skrek taxi till Maicon, jag undrar om det hade hjälpt.

Spelaren jag skriver om är så klart Gareth Frank Bale, född 16 juli 1989. Tottenham vann matchen i går mot Inter med 3-1 och det var Bale som låg bakom allt.

Jag hoppas att United gör allt som krävs för att få honom till Old Trafförd nu i januai. Sir Alex har Vissat intresse för Bale tidigare. Det lär kosta och kräva mycket men jag hoppas United löser det och får Bale till United.

//B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se