<>

Inför Aston Villa – Manchester United

Det är helt otroligt att United fortfarande är obesegrade i årets Premier League med tanke på alla skador man har och haft. Men alla vi United fans klagar väl inte eller hur…

 

Precis lämnat City matchen bakom mig och börjat titta framåt hur det ser ut för United, det är nu dags för en ny match. Den tredje på bara en vecka, vi är inne i en tuff period med många matcher. Nu på lördag spelar United sin sjunde match under de senaste tre veckorna alltså mer än två matcher per vecka, inte konstigt med alla skador.

 

Desto roligare är det att det gått bra och man ligger tvåa 4 poäng efter Chelsea. Den här helgen tar vi in 3 poäng på de. Det är dags att ta sig till Villa Park och där ställas mot ett starkt hemmaförsvar som Aston Villa visade mot framför allt Chelsea den 16 Okt.

 

Man borde ju känna sig nöjd och bara gissa hur många mål United vinner med. Man har ju finn form och sex vinster på de sju senaste matcherna. Obesegrade i ligan, förkrossande statistik mot Villa men jag känner mig inte så tillfredställd som man borde. Varför undrar många säkert då? Jo, av den enkla anledningen att statistik är till att brytas och ju fler matcher utan förlust desto närmare en förlust kommer man. Jag hoppas jag bara oroar mig i onödan men det kommer inte att bli lätt borta mot Villa.

 

Manchester United

Kommer från den sämsta insatsen borta mot City någonsin där man dock fick med sig en poäng. Man visade ett fint försvarsspel men man hade få chanser framåt. Men det var mot City det, jag tror man kommer spela mycket mer offensiv fotboll mot Villa nu på lördag. Det tråkigaste av allt är att Scholes drog på sig sin femte varningen och är avstängd nu mot Villa.

 

Samtliga ”osäkra” spelare startade mot City och jag kan inte tänka mig att det skulle bli annorlunda nu. Däremot är det inte alls säkert att Sir Alex väljer samma start elva då han roterat rätt så mycket på sistone. Backlinjen lär han dock inte ändra på men i offensiven lär det bli lite ändringar sen sist.


United har haft det svårt för Villa borta de senaste åren, senast spelade man 1-1 och året innan 0-0 man får dock gå tillbaka till 1995 för att hitta en förlust mot Villa på Villa park där det blev förlust med 3-1. Annars har det blivit 13 segrar på de 19 senaste matcherna lagen emellan, fem matcher har slutat oavgjort. Vi får dock inte glöma att Villa vann mot United på Old Trafford så sent som förra säsongen...

 

Rooney tillsammans med Valencia, Owen, Hargreavs, Giggs och Rafael som utgick skadad senast är definitivt inte med. Evra är osäker till spel men man tror att han kan starta, återstår att se. Han kommer att behövas, det är verkligen inte rätt läge att ha så många skadade spelare som United har just nu när man i en tuff period med många viktiga matcher.

 

Tre poäng är ett måste om United inte ska halka efter Chelsea allt för mycket.

 

Aston Villa

 

Jag tycker att United har det jobbigt med alla skador, det ser mycket mörkare ut för Aston Ville i den fronten och man saknar spelare som Heskey, Petrov, Reo Coker, Carew och Sidewell. Det är riktigt tunga namn som Villa saknar inför matchen mot United.

 

Man spelade senast mot Blackpool hemma på Villa Park där det blev vinnst med 3-2 efter mål av James Collins i den 87e minuten. Man är obesegrade hemma på Villa Park i årets Premier League där man just nu ligger på en tionde plats med sexton poäng inspelade, det är lika många poäng som Liverpool ;)

 

Jag gillade Aston Villa förra året när man hade Nigel Martin som tränare och jag trodde verkligen att man hade något stort på gång då. N Martin lämnade dock Villa precis inför starten av årets Premier league och jag trodde Villa skulle vara i botten av tabellen. De har dock spelat bra under Gerar Houllier och man kommer att ge United en kamp om poängen i morgondagens tidiga match.


Kolla in extra noga:

 

Fletcher som i saknad av Scholes får ta mer ansvar i mitten och är det någon som kan ta över efter Scholes i United just nu så är det Fletcher. Han behövs i morgon mot Villa.

 

James Collins som avgjorde senast till Villas fördel och kommer med gott självförtroende till United matchen.

Vinner gör:

Manchester United med 2-1 efter sent mål av Chicharito...Matchen sänds så klart på Viasat fotboll och HD


Vill du se matchen direkt på din dator kan du göra det HÄR

Nu håller vi alla tummar för att det blir tre poäng till United...

//B


 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Mikke

nice preview.. btw.. "Manchester United med 2-1 efter sent mål av Chicharita... " är d inte Chicharito?

2010-11-13 @ 02:32:12
URL: http://www.ontheminute.com/
Postat av: Mikke

btw... synes Fletcher har blivit en viktigare spelerar enn Scholes dom sista åren. vad tycker ni?

2010-11-13 @ 02:33:35
URL: http://www.footballbullet.com
Postat av: Blerran

Chicharita eller Chicharito, skit samma bara han avgör matchen ;)

2010-11-13 @ 09:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se