<>

Oavgjort i Manchester derbyt

Precis som jag trodde så blev det ett oavgjort resultat (även om jag trodde det skulle bli 1-1).

Det var försvars spelarnas kväll det här, Manchester City började bäst och hade lite tryck i början på matchen med Uniteds försvar skötte sig galant och höll undan city pressen. Först i den 35e minuten fick City ett bra lägga då Scholes går in i en onödig tackling och Tevez tar hand om frisparken och får till ett bra skott som är på vägg att skryvas in i Van Der Sars vänster kryss.

Van Der Sar hinner dock ditt och gör ett kanon räddning, Evra höll på att komma igenom vid ett tillfälle men det hände inte så mycket er och 0-0 i första halvlek var helt rättvist.

Andra halvleken började United mycket bättre och hade lite tryck på City, i den 56e minuten fick Berbatov i vägg en bra halv bicicleta som Hart dock räddade. Det hände inte så mycket er. Det var två lag som var kompakta och försvarade sig otroligt bra och matchen slutade heöt rättvist 0-0

Det känndes som att City inte riktigt vågade gå på som man borde gjort. Det fanns inbland lägga för finna kontringar när United ville fram men City spelarna fyllde inte på utan avaktade. Jag hörde precis intervjun med Mancini och han menar på att man ville inte gå på för mycket för ger du United minsta läget så gör de mål. Så jag tror att båda lagen är rätt så nöjda med 1 poäng var i kväll.


//B

Kommentarer
Postat av: Mikke

City vär rett och slett boring!! gillar inte Mancini, för han gillar oavgjort, som han gjorde i Inter!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se