<>

Se Chelsea-United på Stamford Bridge!

En av årets hetaste matcher i England spelas på Stamford Bridge den 19 december. Tidig seriefinal när ett obesegrat Manchester U besöker regerande mästarna Chelsea. Nu ger Unibet dig chansen att se matchen på plats. Vi kommer att hålla nio kval, där Livebetting på ”Dagens Match” är avgörande. Spelaren med bäst återbetalning på dagens match den dagen går till finalen den 29 november då det gäller att spela Live på El Clásico! Mer info nedan...

 

Stamford Bridge är hem åt regerande mästarna Chelsea. Denna toppmoderna arena tar in dryga 42.000 åskadare och den 19 december kan du och en vän vara i skaran som får bevittna toppmötet Chelsea-Manchester United.

 

Det du behöver göra för att vinna resan är att visa att du är grym på Livebetting. Från den 20 till och med den 28 november kommer vi hålla en kvaltävling dagligen. Den spelare som har bäst återbetalning i Livebettingklienten på ”Dagens Match” kvalificerar sig till finalen den 29 november då det gäller att ha så bra återbetalning som möjligt på Real Madrid-Barcelona. Totalt får vi alltså nio finalister.

 

Minsta insats per kvaltävling är 5x10 kr. Du måste alltså lägga minst fem spel under en kvaltävling för att ha en chans att ta dig till final. Det finns inget tak för hur mycket du får spela för eller hur många spel du får lägga, men minimum är fem spel á 10 kr. Det är sedan din sammanlagda insats på matchen i Livebetting-klienten som ligger till grund för ditt resultat. T.ex. har du lagt sex spel á 20, total insats 120 kr, och totalt vunnit 240 kr blir din återbetalningsprocent 200% som blir ditt resultat som du tävlar med. Det går inte att komba då det endast gäller en match men cash-in går alldeles utmärkt att göra.


Schema ”Dagens Match”:
20 november
20.45 Milan-Fiorentina (Unibet-TV)
21 november
17.00 Fulham-Manchester City (Viasat Fotboll)
22 november
21.00 Sunderland-Everton (Viasat Fotboll)
23 november
20.45 Auxerre-Milan (Viasat Fotboll)
24 november
20.45 Glasgow Rangers-Manchester United (Viasat Fotboll)
25 november
19.00 HV71-Linköping (Canal+Sport 1)
26 november
20.30 Mainz-Nürnberg (Eurosport 2)
27 november
16.00 Manchester United-Blackburn (TV10)
28 november
17.00 Tottenham-Liverpool (Viasat Fotboll)

 

Final
21.00 Real Madrid-Barcelona (Unibet-TV)


Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till jonas.bjorklund@unibet.com och glöm inte att ange ditt användarnamn hos Unibet! Skriv "Stamford Bridge" i ämnesraden. Det räcker med att du skickar ett mejl när du deltar i din första deltävling för att vara med ända till finalen.


Samtliga vinnare kommer att kontaktas och presenteras på hemsidan. Du som kvalar in fredag, lördag, söndag kommer att kontaktas, och presenteras, därpå följande måndag.

Se det här som en försmak av Livebetting-SM 2010 som kommer att gå av stapeln i början av december. En ny svensk mästare ska koras och uppvärmningen börjar nu... Mer info kommer inom kort på hemsidan.

Tryck på länken här nedan så är du igång...Lycka till!


Regler och Villkor
En spelare kan bara vinna en deltävling under kvalet.
Minsta insats för att vinna en kvaltävling är fem spel á 10 kr i Livebettingklienten.
Endast spel i Livebettingklienten på ”Dagens Match” räknas i tävlingen.
Spelaren med bäst återbetalning i Livebettingklienten på ”Dagens Match” kvalar in till finalen.
Finalisten med bäst återbetalning i Livebettingklienten på Real Madrid-Barcelona den 29 november vinner resan.
Unibet förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller avbryta tävlingen.
Unibets regler gäller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se