<>

Upplösningen i Formel 1!

Det är det sista loppet 2010 med fyra förare som kan vinna förarmästerskapet. Abu Dhabi bjuder I helgen på den mest spännande finalen i F1 på länge.

 

Alonso leder med 8 poäng och oddset på honom att vinna förarmästerskapet är 1,65. Han är en väldigt tydlig uppgift i helgen, gå i mål som etta eller tvåa och han vinner mästerskapet. Men om Vettel vinner i Abu Dhabi behöver Alonson bara hamna på fjärde plats för att vinna titeln.

 

Red Bull kommer enligt egen utsago inte ge några team order – dom vill att förarna ska köra max hela racet – vilket är otroligt om det är sant! Red Bull kom etta och tvåa på den här banan förra året och deras bil är just nu den snabbaste i F1-cirkusen.

 

Med Webber på oddset 2,40, Vettel på oddset 9,00 och Hamilton på oddset 100 att bli världsmästare kommer det inte att finnas mycket kärlek på banan i helgen. Ferrari och McLaren kommer använda alla trix i boken för återerövra härraväldet i F1.

 

“Det är fantastiskt att det är så öppet inför sista tävlingen, intresset för spel på F1 har gått genom taket de senaste veckorna.” säger Erik Bäcklund, Head of Sportsbook Unibet. ”Webber, Vettel, Alonso och Hamilton är favoriterna att vinna och jag blir mäkta förvånad om vi inte får se några Team order, oavsett vad Red Bull säger.”

 

Det finns ett scenario som kommer göra att kommentatorer, depåpersonal och teamchefer springer efter miniräknarna. Om Vettel vinner, Webber kommer tvåa och Alonso kommer femma slutar alla förarna på 256 poäng! Både Vettel och Alonson har fem vinster och samma antal andra och tredjeplaceringar. Titeln går då alltså till den som har flest fjärdeplaceringar.. Vettel blir då Världsmästare tack vare flest antal missade podium (läs fjärdeplaceringar)!

De bästa oddsen inför racet och även livebetting under kval och race hittar du genom att klicka på länken nedan:
//B


Kommentarer
Postat av: Mikke

Alonso vinner !!! garanterad!!

2010-11-13 @ 02:35:26
URL: http://www.f1bullet.com
Postat av: Mikke

men formel 1 var mycke betre för med Nigel Mansel och co.. huskar ni dom?

2010-11-13 @ 02:36:27
URL: http://www.gpbullet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se