<>

Vad händer i italien???

Är det Premier league domare som börjat döma i Italien eller vad fan är det som händer?

Jag såg matchen mellan Inter och Brescia och jag blev helt mållös när jag såg att spelarna ramlade men inte fick frispark, vad är det som händer undrade jag?

Det var så jävla roligt att för en gångs skull se en Serie A match där det inte blev avbrot i matchen varanan minut. Det var helt otroligt att spelarna tacklades ramlade och inte fick frispark. Det var till och med spelarna själva som blev förvånade i början och gnällde väl lite.

Men det blev faktiskt bättre med det också, spelarna anpassade sig efter domaren och efter ett tag var det inte ens snack med domaren utan man bara tog beslutet och körde på.

Det här ett ett stort steg framåt för Italiens fotboll, det är ett måste för att folk inte helt ska sluta kolla på Serie A.

För vem fan vill se en match där ena laget gör 1-0 och sedan ramlar i stort sett så fort någon rör honom för att sedan ta på sig minst 2-3 minuter för att få igång spelet igen?

Nej, just det ingen absolut ingen...

Så hoppas att vi får se fler såna matcher framöver där domaren inte blåser frispark så fort spelarna rör vid varandra...

//B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se