<>

Spel på Finans!!!

Nu kan du spela på finans hos bet365. Välj från ett stort urval av marknader och speltyper. Du kan spela på finans varje vardag från 08:00 - 21:00 GMT.
Finans på bet365 täcker index på FTSE och Wall Street med de tre valutaparen EUR/USD, GBP/USD och USD/JPY. När det gäller FTSE kan du spela på tre tidsperioder - 5-minuters-, 60-minuters och dagliga marknader medan Wall Street erbjuder 60-minuters samt dagliga.

Marknader och speltyper
På varje markad erbjuder vi odds på marknadens slutnivå. Där är din uppgift att förutse om marknaden slutar på en högre eller längre nivå än den aktuella som visas. Du kan även spela på intervall där du kan placera spel på flera nivåer inom marknaden.

Att spela på Finans
Det finns hela tiden upp till 12 olika nivåer att spela på för varje speltyp. Om marknaden förändras mycket under den perioden justerar vi nivåerna så du kan välja från ett urval av riktigt bra odds.
För varje nivå finns alternativet Ja eller Nej samt ett odds - du bestämmer själv om du vill vara optimistisk eller pessimistisk.

Fler funktioner
Du kan även följa marknadens utveckling genom att ta en titt på den graf som finns illustrerad på spelsidan för Finans. Du kan även välja att stänga ditt spel tidigt - för att säkra vinst eller förhindra förlust - om du inte vill vänta på att tidsperioden för ditt spel går ut. Vinster krediteras till ditt konto, direkt.

Tryck på länken här nedan och du är snabbt igång. Tänk på att du får en bra bonus också...


//B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se