<>

Det är politiker man skulle blivit!!!

Jag har verkligen försökt undvika att skriva om politik på min blogg. Men nu kan jag fan inte låta bli det längre.

 

Det var efter jag läste detta på Aftonbladet.


”Moderatledda Öster­åkers kommun tillsatte en arvodesgrupp med förra kommunalrådet Ingela Gardner Sundström (M) i spetsen. Hennes make ­Jan-Olov Sundström får nu en arvodeshöjning på 331 procent till 33 600 kronor i månaden för uppdraget som ordförande i samhällsbyggnadsnämnden. Förra året var hans arvode 7 792 kronor.”

 

331% höjning... Det är ju fan ett rån. Vi vanliga får kämpa ihjäl oss för att få till en höjning på 2-3%.


Det här är anledningen till att moderater har fått för sig att det fuskas så mycket med sjukförsäkringen (trots att motsatsen bevisats). De kan inte föreställa sig att inte alla människor fuskar vid varje tillfälle de får, eftersom de själva och alla de känner ju gör det!


Klassisk borgerlig politik - sko dig själv och dina polare på majoritetens bekostnad.


Någon förvånad ? Moderatpolitik = Egoister.


Jag gör dock inte samma misstag och skriver att det gör alla moderater men de är tyvärr många.


Det är säkert många som tycker att det är bra, de drar åt de som är sjuka och ger till oss som jobbar och är friska. Jag själv jobbar mer än man borde och känner mig rätt frisk (tackar gud för det).


Men jag tycker ändå inte det är rättvist att behandla sjuka på det här sättet som vi gör just nu. Ni som tycker det är bra ska tänka på att idag mår vi bra och kan arbeta men du vet fan inte hur det blir för just dig i morgon.


Då är det inte roligt att hamna mellan ”försäkringskassans hittepå läkare och arbetsförmedlingens hittepå coacher” som bollar med dig fram och tillbaka tills du börjat söka socialbidrag…

 


Så nu när jag vill ha höjd min lön med några procent så är det politiker jag får bli. Jag nöjer mig med en ökning på 50%. Jag ska bara hitta en släkt som kan fixa det, på ett eller annat sätt…

 


//B


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha

Du har nog inte röstat på M märker man

2011-02-13 @ 22:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se