<>

Det kan ha avgjort ligan!!!

Det är det där lilla som gör att man vinner ligan. Jag skriver så klart om Premier League. Manchester United har bara förlorat två gånger i år, och den här sista förlusten mot Chelsea gjorde så att Arsenal fick chansen att på riktigt allvar hota United om titeln.


Men det där lilla speciella som jag skriver om gör att Arsenal inte lyckas slå Sunderland och därmed är man fortfarande tre poäng efter United i stället för en poäng. Det är det jag menar med att det kan ha avgjort hela ligan.


Jag tänker så här, vinst igår för Arsenal och ny förlust för United i dag mot Liverpool (det händer inte;) men bollen är runt och man vet aldrig, United utan Vidic och Ferdinand. Och plötsligt kunde Arsenal vid en ny vinst gå om United.

 


Nu är det plötsligt stor fördel United, för även om man skulle förlora eller spela oavgjort mot Liverpool idag så ledder de liggan hela väggen till mål.

 

Jag tror Sunderland poäng igår kan ha avgjort liga redan nu…

 

//B

 

PS: Jag hinner inte se matchen mot Liverpool idag, ska spela match med mitt lag. Men jag spelar in den så skriv för allt i världen inte vad det blir för resultat. För den här matchen vill jag inte missa, jag ska se den på ett eller annat sätt…


Kommentarer
Postat av: hahaha

du behöver inte kolla på matchen, förlust för MU med 1-3

2011-03-06 @ 17:45:36
Postat av: Anonym

united illa ute nu, city tar det i år

2011-03-06 @ 22:20:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se